Merkur i natalno Sunce

Merkur konjunkcija Sunce

ovaj tranzit pruža sjajne mogućnosti za bolje prezentiranje brojnih intelektualnih i kreativnih sposobnosti. Potrebna je međutim, i određena doza opreznosti jer prenaglašena samouvjerenost koja se može javiti za vrijeme trajanja ovog tranzita može sa sobom donijeti i neke loše posljedice u smislu da vam se bolje može dešavati da suviše povjerujete svom subjektivnom dojmu kako ste u stanju postići mnogo više nego što ste to realno u mogućnosti. Također, za vrijeme trajanja ovog tranzita mogu se jako dobro iskoristiti i brojne prilike za popravljanje dojma koji ostavljate na druge kao i za ostvarenje plodne komunikacije u međuljudskim odnosima.

Merkur sekstil Sunce

ovaj tranzit može potpomoći jačanje samopouzdanja prilikom predstavljanja vaših kvalitete kao i prilikom izražavanja vaših misli i stavova u komunikaciji u društvenim i / ili poslovnim odnosima kao iu javnim nastupima.

Merkur kvadrat Sunce

ovaj tranzit ukazuje na izraženiju opasnost od nedovoljno realnog pristupa stvarima prilikom osmišljavanja poslovnih strategija kao i kod kreiranja nekih važnih planova. Ovaj period može donijeti izraženiju opasnost i od loše procjene prioriteta tako da vam se nerijetko može dešavati da svoju energiju usmjeravate i na pogrešne stvari.

Merkur trigon Sunce

ovaj tranzit može donijeti vrlo plodne rezultate prevashodno kod kreativnog stvaralaštva, naročito za pisanje.

Merkur opozicija Sunce

za vrijeme trajanja ovog tranzita može biti naglašena opasnost od narušavanja kvalitete komunikacije s osobama iz neposrednog okruženja (kako u obiteljskim odnosima tako i sa osobama iz poslovnog okruženja).

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.