Merkur i natalni Mars

Merkur konjunkcija Mars

ovaj tranzit potiče jačanje volje za poduzimanjem važnih koraka na putu ostvarenja konstruktivnih promjena i poboljšanja vaš situacije i vašeg položaja naročito na ljubavnom i poslovnom planu. Tijekom trajanja ovog tranzita možete se osjećati puno poletnije i primjetno energičnije.

Merkur sekstil Mars

za vrijeme trajanja ovog tranzita možete osjećati kako je vaša energičnost u usponu i željet učiniti mnogo toga što ste naumili i što ste ranije strastveno planirali. Uz dovoljno strpljenja, brojne vaše želje mogu biti lakše ostvarive.

Merkur kvadrat Mars

ovaj tranzit može donijeti velike probleme u komunikaciji i slaganju na ljubavnom, obiteljskom i poslovnom planu. Može biti izražena opasnost od ozljeđivanja osjećaje bliskijim osobama zbog izvesnijeg upućivanja oštrijih kritika, neodmerenijih riječi i uslijed impulsivnijih i neadekvatnijih reakcija. Potreban je veći oprez u obiteljskim odnosima kako biste izbjegli moguće svađe i kompliciranje obiteljske situacije. Također, treba biti posebno obazriv iu ljubavi jer tijekom trajanja ovog tranzita može biti izraženija opasnost od snažnijeg emotivnog udaljavanja od voljene osobe pa samim tim i od raskida ljubavne veze odnosno braka.

Merkur trigon Mars

za vrijeme trajanja ovog tranzita možete se osjećati jako energično, entuzijastički raspoloženo i možete biti puni radnog elana a vaš intelektualne sposobnosti mogu zablistati u punom sjaju i doći do znatno većeg izražaja. Ovaj period može biti posebno plodonosan za ostvarenje dobrog poslovnog dijaloga i uspješne poslovne suradnje a može značiti i dobar početak za pokretanje privatnog posla koji se odnosi na bavljenje intelektualnim aktivnostima. Na ljubavnom polju željet ćete otvorenije i energičnije ispoljavate svoju strastvenost u ljubavnom odnosu.

Merkur opozicija Mars

tijekom trajanja ovog tranzita nerijetko može biti vidljivije / primjetnije eventualno postojanje većeg nezadovoljstva cjelokupnom situacijom, ovaj tranzit može donijeti i neopredeljenost, nemotivisanost za rad, gordost, i razdražljivost je tada često primjetnija. Potreban je dodatan oprez tijekom trajanja ovog tranzita u cilju izbjegavanja suvišnog kompliciranja brojnih životnih situacija iu cilju sprječavanja brojnih problema na mnogim životnim poljima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.