KIJA I SLOBA OPET ZAJEDNO: Ove 2 slike su dokaz! Na jednoj – njegova ruka preko NJE, a brojanica…

Ne promiče im ništa…

Jedni za Kiju, drugi za Lunu. Treći za Kiju i Slobu, četvrti za Lunu i Slobu, peti samo za Slobu… Brojne su bile podele među pratiocima prve sezone rijalitija „Zadruga“ kada se naširoko pričalo, pisalo i gledalo šta se dešava u ljubavnom trouglu između potonje šampionke Kristine Kije Kockar, njenog ubrzo potom bivšeg supruga Slobe Radanovića, i njegove nešto pre kraja rijalitija bivše ljubavnice Lune Đogani, koja je tada bila druga, dok je u sledećoj sezoni trijumfovala.

Brojne su bile i teorije o „nameštanju“ i ko je s kim režirao čitavu filmsku priču. Iako je svako od pevača potom krenuo na svoju stranu (Kija i Sloba su se razveli, Sloba i Luna razišli, i nije došlo do pomirenja), sumnja fanova da će na kraju neka od kombinacija ponovo „proraditi“ – nikada nije prestala.

Nove spekulacije su nastale zbog dve sllike Kije i Slobe na Instagramu na kojima su pratioci uvideli detalj zbog koga tvrde da je došlo do pomirenja.

Kockarova je nedavno objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je muškarac grli, ali njegov identitet nije otkriven. Međutim, njihovi pratioci uporedili su i došli do zaključka da momak koji grli Kiju i Sloba imaju iste brojanice.

Pored toga, u oktobru prošle godine njih dvoje su objavili istu hranu i u istom trenutku, pa su svi pomislili da su na zajedničkom ručku.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.