MARINA HOĆE DA OSTAVI DARKA ZBOG S*KSA? On NE MOŽE da se opusti – PUĆI će mu KUK? Ona BESNI – traži novog?

Strahuje!

Folk pevač Darko Lazić se ne odvaja od sina Alekseja, a otkako se u medijima pojavila vest da već radi na drugom detetu sa verenicom Marinom Gagić, pevač tvrdi da se partnerkom retko ima seks, jer strahuje da će mu pući kuk!

Lazić nikako ne može da se opusti tokom seksualnog odnosa, zbog konstantnog straha da opet ne povredi ranu koju je zadobio usled saobraćajne nesreće kod brestača, pa če možda morati uskoro da potraži i stručnu pomoć.

– Moja Marina se stalno žali zbog toga što retko imamo seks u poslednje vreme. To, naravno, nije bio slučaj pre nego što mi se dogodila saobraćajka. Problem je u tome što se meni u međuvremenu javio veliki strah od povrede kuka tokom seksa, pa nikako ne mogu maksimalno da se opustim. Povrede koje sam imao su vrlo ozbiljne, pa moram da pazim na prekomerenu kilažu, a kamoli da vodim ljubav – rekao je Lazić.

 

Darko je potom objasnio da to najteže pada njegovoj marini, koja u nekim slučajevima nema razumevanja za pevačev strah, pa se on sada plaši da je ne izgubi.

– Najviše strahujem da me moja Marina ne ostavi. Sa strane mi je normalno da ona ima svoje potrebe. Mlada je i seks je sastavni deo svake veze, bilo da je brak u pitanju ili ne. Pričao sam sa doktorima, koji su od početka mog oporavka bili sa mnom, pa su mi objasnili da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ipak, ne može se protiv psihe i glave!

Lazić je otkrio i da ga neče biti sramota da potraži pomoć stručnog lica, pa će rado otići kod psihijatra ili psihoterapeuta ako se ovaj problem nasravi.

Pevač je nedavno i potvrdio sve ovo u emsiji „Ekskluziv“ gde je prokomentarisao:

– Druže, da li ti ja ličim na nekog ko ima ima seks svaki dan? Pa ne mogu, slomio bih kuk da imam seks svaki dan, ne smem sa time da se igram – rekao je Darko kroz osmeh.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.