POTRESNA ISPOVEST MILICE KEMEZ: U Beloj kući MUK, suze padaju i čuju se uzdasi! RAZARA DUŠU!

Kroz svašta je prošla!

U Belu kuću ušao je voditelj Milan Milošević, nasmejan i spreman da razotkrije mnoge tajne zadrugara. Kako je do sinoć bio na tajnom zadatku, Milan je saznao mnoštvo informacija o zadrugarima koje će mu, nema sumnje, pomoći da stvari istera na čistac i nikad bolje „pretrese“ zadrugare i sve aktuelne teme.

Milan je zamolio učesnicu Milicu Kemez da ispriča tešku priču iz svog života. Milica je kroz suze jedva izustila.

– Sa tri godine sam ostravljena u dom za nezbrinutu decu, zajedno sa sestrom. Sa 4 godine otišle smo kod žene koja je psihički nestabilna i agresivna, koja nas je zlozstavljala i psihički i fiziči. Ona jestalno podsticala i usađivala osećaj mržnje prema biološkim roditeljima. Ona nas je brutalno tukla za neke sitnice i mizerne stvari. Bilo mi je užasno teško, tamo sam provela 11 godina, ona me je omalovažavala na svaki način. Odatle smo otišli tako što je moja sestra smogla snage da pošalje pismo centru za socijalni rad, onda su došli u školu po mene, odatle su me uzeli i smestili u privremenu hraniteljsku porodicu. Majčinu sliku sam prvi put videla na grobu, nikada je nisam upoznala, otac je bio u zatvoru… Nisam želela da ga vidim a ni čujem… Nakon nekog vremena sam promenila mišljenje i srela se sa njim. Otac je preminuo pre 3 godine. Iz treće hraniteljske porodice otišla sam bukvalno n ulicu, zatim pozajmila novac za prvu kiriju, počela sam da živim sama, studirala sam i radila. Bilo je dana kada nisam imala ni za hleb. Ali što sam se više trudila, više sam i napredovala, imala sam fina primanja… Iz Srbije sam rešila da odem kada sam shvatila da ne mogu više da napredujem, napustila sam zemlju sa 100 evra u džepu. Dve godine sam bila u Švajcarskoj i radila kao hostesa. Sakupila sam novac i otvorila sam svoj salon. Tek kada sam postala svoj čovek, postala sam emotivnija i ranjivija. Za mene niko nije bio tu, tek kada sam stala na noge, tek tada su počeli da me tapšu po ramenu.

Svi u Beloj kući su plakali dok je Milica pričala šta je sve doživela. Čuli su se duboki uzdasi i videli su se nemi pogledi.

Milica je nastavila dapriča o torturama koje je doživela od ženekod koje je živela.

– Tukla nas je raznim predmetima, imamo ožiljke po glavi i sestra i ja. Svi su znali šta se dešava u toj kući ali niko nije hteo da pomogne, svi su je se plašili. Želela bih da poručim svoj deci koja su u domovima i hraniteljskim porodica da nisu sami!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.