PRAVILI SE DA SE NE ZNAJU, A PRE SAMO PAR MESECI RASKINULI! Stefan Karić je bio sa OVOM ukućankom

Razotkrila ih…

Rijaliti „Zadruga“ je i ovaj put „ugostio“ mnogo takmičara, što muških, što ženskih i naravno da se već spekuliše o tome ko će s kim završiti.

Milan Milošević je podigao Stefana Karića, kako bi detaljnije komentarisao njegove simpatije prema zadrugarkama:

– U ovom trenutku mi se nijedna ne dopada. Miljani sam rekao da nisam opštinski pečat, nisam svaštoje*ač – rekao je Stefan.
Milan je imao potrebu da spomene Natašu Radan koja je ustala i priznala da joj je on simpatičan i da drhti kada je u njegovoj blizini.

– Mi još uvek nemamo poseban odnos. Ja kad sam u njegovoj blizini, nije mi dobro. Previše mi se dopada. Čak mi je i zavlačio ruku u gaćice – rekla je Nataša.

– Ona nema nikakve šanse kod mene, nije moj tip devojke. Jelena Pešić je moj tip devojke – rekao je Karić a onda je Jelena ustala i priznala da su bili u vezi u martu ove godine:

– Mi smo bili zajedno dva – tri meseca, sada smo prijatelji. Ponosna sam što sam bila sa njim jer je kvalitetan dečko. Razišli su nam se putevi. Viđali smo se posle toga, ali sada smo prijatelji – otkrila je Pešićeva.

Dok su tako svi bili okupljeni oko stola, neko je dobacio da su se Stefan i Jelena odlično pretvarali da se ne poznaju, kada su bili gosti u Magazin In emisiji, kao i da su se čak rukovali i predstavili jedno drugom imenom. Jelena je krenula nešto da odgovori, ali znajući da je to istina, samo se nasmejala.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.