Loš datum vjenčanja može sve pokvariti

Iako su se ove godine udale mnoge poznate face (Miranda Kerr, Emily Blunt, Calista Flockhart, Alanis Morissette, Megan Fox itd. ) nama je posebno zanimljivo venčanje Chelsea Clinton, kćerke bivšeg predsjednika SAD-a Billa Clintona i sadašnje Državne tajnice SAD-a Hillary Clinton.

Mnogi ovo vjenčanje najavljuju kao „Prvo Vjenčanje Stoljeća“ koje će koštati od tri do pet milijuna dolara (dok prosječno američko vjenčanje košta 25.000 $). Procjenjuje se da će biti oko 500 svatova (za razliku od prosječnih 150), da će vjenčanica koštati oko 20.000 $, jednako kao i kolači i torta. Na hranu i piće potrošit će se oko 800.000 $ (makar su mladenci vegetarijanci), a uzvanike (među kojima će biti Barack Obama, Ted Turner, Oprah Winfrey, Steven Spielberg. ..), okružene 250.000 $ vrijednim cvijećem, razdraganima će činiti muzičari i zabavljači za 40.000 dolara, a sigurnim će se osjećati jer je iznad mjesta svadbe uvedena zabrana leta od 3 sata popodne u subotu do 3 sata ujutro u nedjelju …

Ali, ove brojke ne zanimaju numerologiju. Ne tiču nas se ni statistički podaci koji kazuju da 37% Amerikanaca ima za bračnog partnera osobu druge, različite vjere te da je tri puta veća vjerojatnost razvoda u međureligijskim nego u istoreligijskim brakovima (naime, mladenka je Protestant – Metodist, a mladoženja je Židov). Nas interesira što kažu brojevi kaldejske numerologije.

Mladenka, Chelsea Victoria Clinton (r. 27.02.1980.) rođena je u sretnom broju 27, broju koji ukazuje na lijepu budućnost te donosi ugled i poštovanje onome ko se bavi intelektualnim radom (na Oxfordu je magistrirala međunarodne odnose), kao i uspjeh onome ko se bavi npr. medicinom (upravo je na doktorskom studiju zdravstvene politike). Simbol 9 u datumu rođenja kazuje da je ona aktivan, odvažan i impulzivan borac na svim područjima života. Čvrstog karaktera, silne energije i snažne volje, bez obzira na početne teškoće, na kraju doživljava uspjeh. Što se savršeno podudara sa njenim kodnim imenom „Energy“, što joj ga je dala tajna služba SAD-a. (Kodna imena njenih tate i mame su „Eagle“ i „Evergreen“).

U imenu Chelsea (3+5+5+3+3+5+1) i u imenu Victoria (6+1+3+4+7+2+1+1) je sretan broj 25 koji donosi sreću poslije 25. godine života, nakon mnogo problema i teškog rada. Ukazuje na ozbiljnost i studioznost, pa posebno koristi onima koji se bave znanstvenim radom. Ovo je broj lijepe budućnosti.

Mladoženja, Marc Mezvinsky (r. 15.12.1977.) rođen je u broju 15, sretnom broju individualnosti i fizičke atraktivnosti osobe koja je na svoj poseban način magično privlačna. Osobe s tim brojem znaju iznimno lijepo iskazivati sebe te im je naklonjeno svako javno, pogotovu umjetničko izražavanje. Ovaj broj je prikladan za poslove, novčane dobitke kao i za dobivanje darova od drugih. Ovaj broj ima isto značenje kao i broj 78 u zbroju oba imena i prezimena mladenke (25+25+28)! Simbol 6, u brojevima 15 i 78, ukazuje da su oni iznimno društveni, privlačni, šarmantni, u poslu marljivi i uredni te uspješno stječu i novac i moć. Ovo je simbol ljubavi i umjetnosti.

Inače ljudi rođeni u simbolu 6 najbolje se slažu s rođenima u simbolu 9, naročito u seksualnom pogledu. Naime, simbol 6 predstavlja miroljubljivu i šarmantnu Veneru, a simbol 9 borbeni i strastveni Mars. Zajedno čine rapsodiju ljubavi!

Oni što ih još povezuje je i simbol 1 koji se nalazi i u broju 28 u prezimenu Clinton i u broju 10 u imenu Marc (4+1+2+3). Broj 10 je osobito sretan broj koji znači čast i iznimnu uspješnost u ostvarivanju svojih namjera. Osobe s tim brojem znaju dosta priuštiti sebi, ali i nesebično pomagati drugima. A simbol 1 je samouvjeren i ambiciozan, hrabar istraživač i inovator s velikom unutrašnjom snagom i voljom. Rođeni je vođa i ima velik utjecaj na druge brojeve. Predstavlja sve što je pozitivno, individualno i kreativno. Simbol je sreće, uspješnosti i izobilja.

Također ih povezuje i simbol 7 koji se nalazi u dva broja 25 kod Chelsea te u broju 34 u prezimenu Mezvinsky (4+5+7+6+1+5+3+2+1). Sretan broj 34 je broj lijepe budućnosti koji donosi sreću poslije 34. godine života, te ukazuje na ozbiljnost i studioznost, pa posebno koristi onima koji se bave znanstvenim radom. Chelsea i Marc studirali su skupa na sveučilištu Stanford, a poznaju se još iz djetinjstva jer i njihove obitelji dijele dosta toga zajedničkoga.

Dok je njezin otac, Bill Clinton, imao velikih problema zbog vanbračne afere s Monicom Levinsky („opet neki …vinski!?“), njegov otac Edward Mezvinsky, bivši kongresmen iz Iowe, zbog prijevara teških 10 milijuna dolara, osuđen je na 7 godina zatvora iz kojeg je izišao prije dvije godine. Za nadati se je da Marc, investicijski bankar kod Goldman Sachsa, neće krenuti ni očevim, ni tastovim stopama!

Dok je njegova majka Marjorie Margolies-Mezvinsky (poznata TV novinarka koja je osvojila pet nagrada Emmy) bila dvije godine kongresmenica Pennsylvanije, a razvela se od supruga nakon što je osuđen, njezina majka Hillary bila je osam godina senatorica New Yorka, a nije se razvela od supruga jer … (ipak je ona pravnica) … valjda, nije bio osuđen!?

A svima je zajednička najdraža boja (plava), omiljena maskota (magarac) i pjesma „Happy Days Are Here Again“ (neslužbena himna Demokratske stranke). Vjerujemo da će sretni dani opet biti ovdje za mladence, nakon što kažu „I do“.

Jedino što ovu odličnu numerološku povezanost mladenaca malo kvari je nesretan broj 31 u datumu vjenčanja pa im preporučujem da godišnjice vjenčanja slave uvijek 1. avgusta, bez obzira koji je to dan u tjednu! Sretno mladenci!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.