Brojevi kao amortizeri ko visoko leti sretno pada!

300 m
Nevjerojatna sreća ili ih čuva Bog? Kakvi sretnici! Da, sve to, ali još i utjecaj sretnih brojeva koji su im pomogli da se odupru sili teže i tako prežive nezamislive padove!

Prije mjesec dana Adam Potter planinario je s prijateljima po škotskoj planini Sgurr Choinnich Mor kad je odjednom izgubio tlo pod nogama. „Bili smo na oko 1.000 metara i podnožje se nije vidjelo od oblaka. Kada sam se poskliznuo, brzo sam počeo kliziti. Pokušao sam usporiti na bilo koji način … iako sam se koristio rukama, nogama i planinarskim štapom, nikako da usporim“, prepričavao je kasnije sretni planinar.

Spasitelji iz helikoptera koji su krenuli u potragu za Adamom sumnjali su da će ga pronaći živog. Pa, ipak: kao uspomena na pad ostale su mu modrice, manje posjekotine i lakša ozljeda prsnog koša, što je zanemarivo ako se uzme u obzir da je pao s 300 metara.

Ovaj pad su mu amortizirali osobito sretan broj 10 u imenu Adam (1+4+1+4), koji znači čast i iznimnu uspješnost u ostvarivanju svojih namjera. To je broj znamenitih predvodnika koje cijene i kojima zavide. Osobe s tim brojem znaju dosta priuštiti sebi, ali i nesebično pomagati drugima. Osim ovako pozitivnih značenja, broj 10 ujedno ima moć poništavanja značajnog dijela zračenja nesretnih brojeva oko sebe. Simbol je uspjeha.

U prezimenu Potter nalazi se sretan broj 30 (8+7+4+4+5+2), koji ukazuje na velike mogućnosti na području stjecanja znanja. Ako njegov vlasnik krene putem duhovnog razvoja, imat će intelektualnu nadmoć u odnosu na druge. Ovaj broj donosi marljivost i upornost u postizanju uspjeha.

U zbroju imena i prezimena je sretan broj 40 (10+30), koji kod svake promjene, bilo poslovne bilo privatne (pa i nagle promjene nadmorske visine!) donosi bolji životni položaj.

40. sprat
Prije pola godine 22-godišnji Thomas Magill iz New Yorka preživio je pad s 40. kata nebodera. Pretpostavlja se da je riječ o propalom pokušaju samoubojstva budući da je na Facebooku napisao kako „mrzi svoj život“.

(Ne)sretni mladić pao je na automobil čiji je vlasnik uvjeren da je krunica koju drži u autu spasila mladiću život. Iako su mu slomljene obje noge, Thomas je vatrogasce i prvu pomoć dočekao pri svijesti, a preživio je i kritično stanje u koje je zapao!

U imenu Thomas je vrlo primamljiv i sretan broj 24 (4+5+7+4+1+3), koji ukazuje na mogućnost ostvarivanja koristi od osoba drugog spola i kroz ljubav.

A u prezimenu Magill je broj 15 (4+1+3+1+3+3), sretan broj individualnosti i fizičke atraktivnosti osobe koja je na svoj poseban način magično privlačna. Osobe s tim brojem znaju iznimno lijepo iskazivati sebe te im je naklonjeno svako javno, pogotovu umjetničko izražavanje. Ovaj broj je prikladan za poslove, novčane dobitke, kao i za dobivanje darova od drugih.

Magill nije jedini koji je preživio pad s ovakve visine. U prosincu 2008. godine čistač prozora Alcides Moreno pao je s 47. kata i preživio, a liječnici očekuju da će opet prohodati.

Broj 20 u imenu Alcides (1+3+3+1+4+5+3) sretan je broj produhovljenosti koji je sklon duhovnom razvoju. Za osobe s tim brojem korisnije je da ne forsiraju materijalističke aspiracije, nego da jačaju duhovne dimenzije svoje prirode. Ovo je broj ambicioznosti, inicijative, novih ideja i poticaja aktivnosti, a ukazuje i na uspjeh kod suprotnog spola.

U prezimenu Moreno je sretan broj 30, a u zbroju imena i prezimena je broj 50 (20+30), jedan od najpovoljnijih brojeva u numerologiji, koji ukazuje na iznimnu pokretljivost i dinamičnu aktivnost te obećava materijalnu korist i uspjeh. Donosi posebnu vještinu u komuniciranju s ljudima i u iznalaženju novca te spretan dolazak do boljeg položaja (pa makar i 47 katova niže!).

800 metara
Prošloga ljeta, početkom jula 19-godišnja studentica Julija Jevdokimenko iz sibirske pokrajine Tjumen izvela je svoj prvi skok padobranom. Bolje reći – bez padobrana, naime nije se otvorio, a mlada Ruskinja je nakon 800 metara slobodnog pada imala sreću da upadne u močvaru, makar i 60 cm duboku. Slomila je nešto kostiju, a u bolnici je provela mjesec dana. Dok liječnici smatraju da je ona dijete sreće, mlada Ruskinja tvrdi da je to njezin posljednji skok padobranom, odnosno bez padobrana.

U imenu Julija nalazi se njoj sretan broj 13 (1+6+3+1+1+1), koji kod svake promjene, bilo poslovne bilo privatne (pa i neočekivane promjene nadmorske visine!), donosi bolji životni položaj.

U prezimenu Jevdokimenko nalazi se njoj sretan broj 49 (1+5+6+4+7+2+1+4+5+5+2+7), koji ima isto značenje kao i broj 13 u imenu.

Dvostruka prisutnost simbola 4 (iz 13 i iz 49), simbola iznenadnih promjena u njenim podacima, donosi joj mnogo nepredviđenih, iznenadnih događanja koja izazivaju kaotične situacije.

Može se padati cijelog života,

može se pasti u jedan tren.

A ja pišem pjesme, kad ne znam što ću

jer na mene pao je – pogled njen.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.