Dva kapetana na istom brodu

Šta numerološki povezuje Severinu Vučković (r. 21. 4. 1972.) i Milana Popovića (r. 10. 12. 1965.)?

Prvo, simbol 1, koji se nalazi u njenom imenu (Severina = 3+5+6+5+2+1+5+1 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1) i koji se nalazi u njegovom datumu rođenja (10 = 1+0 = 1), ukazuje da su oni samouvjerene i ambiciozne osobe, hrabri istraživači i inovatori s velikom unutrašnjom snagom i voljom. Simbol 1 je rođeni vođa i ima veliki utjecaj na druge brojeve, pa njegova prisutnost u njihovim podacima ukazuje da su oni, zbog svojih jasnih i definiranih stavova te čvrstog karaktera, središte svake sredine u kojoj žive ili rade.

Simbol 1 predstavlja sve što je pozitivno, individualno i kreativno, te je za očekivati da oni, u kojem god smjeru krenuli, postižu maksimum. Oni uvijek, prije nego što počnu djelovati, dobro promisle o svim aspektima problema i zatim kreću korak po korak u realizaciju zacrtanih ciljeva. Kako je bitna odlika simbola 1 odanost ideji, oni završavaju ono što započnu. Teško da ih netko može odvratiti od njihovih nauma, jer su osobe koje se čvrsto drže svojih mišljenja i ne predomišljaju se lako. Ponekad njihova upornost prelazi u tvrdoglavost. Simbol 1 u njihovim podacima je simbol sreće, uspješnosti i izobilja.

Drugo, simbol 1 (što predstavlja muške tjelesne osobine), koji Severina ima u svom imenu, savršeno se slaže sa simbolom 4 (što predstavlja ženske mentalne osobine), koji Milan ima u broju 40 u svom prezimenu (8+7+8+7+6+1+3).

Šta numerološki dijeli Severinu Vučković i Milana Popovića?

Prvo, između simbola 4 (iz broja 40 u njegovom prezimenu) i simbola 8 (u broju 62 iz zbroja njenog imena i prezimena (28+34)) postoji tzv. kobna privlačnost, što znači da se ti simboli strahovito privlače, a zapravo bi se trebali izbjegavati. Naime, simbol 8 (Saturn) je broj koji voli čvrste strukture i oblike, tradiciju, red, disciplinu, samoodricanje, zakone, propise, povučenost, ne voli pretjerane izljeve osjećaja, nije sklon riziku, dok simbol 4 (Uran) predstavlja sve ono što je revolucionarno, neovisno, ekscentrično, individualno, inventivno i u sebi sadrži poriv za promjenama (kvalitete simbola 4 ‘ruše’ sve ono što kvalitete simbola 8 grade). Stoga takve suprotnosti izazivaju rastrganost između želje za redom i disciplinom i vjere u stvaralački nered, a rezultat toga su ponekad naprečac donesene pogrešne odluke i osjećaj ‘tijesne kože’.

Drugo, simbol 1 (Sunce), koji se nalazi u brojevima 28 kod Severine te u danu Milanovog rođenja, kao i simbol 3(Jupiter), koji se nalazi u danu Sevinog rođenja, moćni su psihički simboli i stoga nije dobro da se nalaze na istom mjestu. Neki numerolozi slikovito takvu situaciju predočavaju slikom „dva kapetana na istom brodu“ gdje svaki hoće biti gazda. Prisutnost tako moćnih, a ipak različitih simbola rezultira otežanim odlučivanjem. Stoga je moguće da će nepovoljno djelovati na njihovu sigurnost i povjerenje u sebe i svoju maštu.

Treće, oni nisu ni u povoljnim energetskim odnosima. On je rođen u energiji Zemlje (1965.), a ona je rođena u energiji Vode (1972.) – u prirodi zemlja svojim koritom određuje tokove voda. Tako isto njegova energija ima tendenciju kontrole i ograničavanja njene energije, koja to registrira i stvara otpor, te tako nastaje međusobno poništavanje energija. Stoga, bez obzira na njihove sposobnosti, talente i zalaganje, bez obzira koliko se oni voljeli i slagali po karakteru i imali iste interese i zanimanja, mogući uspjesi mogli bi postati neuspjesi, trud bi mogao biti rasipan uzalud, a rezultati uloženih napora bi izostajali.

Tu nepovoljnu energetsku situaciju mogli bi eliminirati tako da imaju dijete koje bi bilo rođeno isključivo u razdoblju od 4. 2. 2011. do 3. 2. 2013., jer bi energija tog djeteta činila energetski most pozitivnih i ujedno tampon zonu negativnih vibracija između Seve, s jedne, i Milana, s druge strane.

I – to nije sve! Kad/ako se Seve uda za Milana, onda ne bi trebala odbaciti svoje djevojačko prezime, a uzeti samo njegovo prezime. Zašto? Jer bi u tom slučaju u zbroju imena i njegovog prezimena dobila, doduše, sretan broj 68(28+40), ali koji njoj ne odgovara, a kombinacija simbola 4 (iz broja 40) sa simbolom 3 (iz broja 21) potencirala bi rastrganost između, s jedne strane, ljubavi prema obitelji i, s druge strane, želje za potpunom slobodom!

Neka svom prezimenu doda i njegovo prezime, pa bi tako u zbroju imena i oba prezimena dobila sretan broj 102 (28+34+40), koji u sebi ima simbol 3, što se nalazi i u njenom datumu rođenja!

I – ni to nije sve! Najnepovoljniji datumi za njihovo vjenčanje su 4., 5., 8., 11., 12., 13., 14., 16., 17., 18., 22., 26., 28., 29. ili 31. bilo kojeg mjeseca. A najpovoljniji datumi za njihovo vjenčanje su 1., 7., 10., 19., 20. i 25. bilo kojeg mjeseca. Sretno, mladenci!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.