Marijana Zonjić – Biografija

Podgoričanka Marijana Zonjić je opčinila svakog ma gde da se kretala, počev od svojih brojnih fanova na YouTube – u do sadašnjih i gledalaca i takmičara reality show – ova.

Pa ko je ova zanosna plavuša ustvari i čime zaslužuje ovoliku pažnju javnosti?

Biografija
Marijana Zonjić je rođena u Podgorici, u Crnoj Gori, u kojoj je završila i osnovnu školu i gimnaziju ,,Slobodan Škerović”. Nakon završetka srednje škole, ova zanosna plavuša se preselila u Hrvatsku, u Zagreb, u kom je završila i studije žurnalistike.

Kao što je slučaj sa svim javnim ličnostma, i Marijana je u nekom trenutku popunila stranice tabloida i to zahvaljujući svom kontaktu sa muškim delom porodice Vuksanović.

Naime, Aca Lukas je u Marijani prepoznao veliki talenat, zbog čega joj je i puno pomogao tokom pokretanja karijere.

Ipak, kao što to uglavnom i biva, javnost to nije videla na ovaj način, već je Marijanu i Acu povezala emotivnom vezom.

Da stvar bude još gora, u isto vreme su Marijanu Zonjić povezivali i sa njegovim sinom, Lazarom Vuksanovićem. Marijana je, pak, sve ove optužbe o svojoj navodnoj vezi sa našim poznatim folkerom odmah demantovala, ali je priznala da su joj ove optužbe uništile sve šanse kod mlađeg Vuksanovića, sa kojima jeste bila u kontaktu i koji joj se iskreno dopao.

Marijana Zonjić je do sada snimila nekoliko hitova – ,,Otrove moj”, ,,Naivna”, ,,Od tebe ne znam da se oporavim”, ,,Anđeo u noći”, ,,Tuge se ne dele” i ,,Nemoćna lutka”, sa kojima je nastupala u brojnim klubovima i diskotekama kako u zemlji, tako i u dijaspori, kombinujući ih sa hitovima svojih koleginica sa muzičke scene.

Iako veoma uspešna na polju medijske pažnje, Marijana je ipak odlučila da se, kao i njene brojne kolege i koleginice, promoviše i učešćem u reality show – ovima, u kojima se, začudo, veoma lepo snašla, naročito na emotivnom planu.

Reality
Prvi reality show u kom smo mogli da upoznamo pravo lice Marijane Zonjić je bio reality ,,Snajke”, u koji je ušla oktobra 2010. godine i u kom je važila za najlepšu i uvek sređenu takmičarku.

Ona svojom pojavom ni jednog muškog takmičara nije ostavila ravnodušnim, te su za njom uzdisali od najstarijih, po običaju Andrija Era Ojdanić, tako i do mlađih takmičara, od kojih su se oči naročito caklile fudbaleru Stefanu Šebezu.

Ipak, njen izabranik u pomenutoj sezoni je bi Marko Perović, barem u početku. Njen šarm je bio toliko izražajan, da joj je jedan od takmičara, Saša Nebrigić, čak dozvolio i da mu lakira nokte.

Ipak, onaj za kog se na kraju odlučila je bio Milutin Radosavljević – Mili, koji joj je javno, pred ostalim takmičarima i milionskim auditorijumom izjavio ljubav, a ovaj zaljubljen par je u reality show – u u nekoliko navrata podelio i intimne momente.

Mili je čak i izjavio da Marijanu vidi kao ženu sa kojom bi mogao da provede ostatak života, te da će da je zaprosi nakon što izađu iz reality – ja, ali do svadbe ipak nije došlo.

Od ulaska u ,,Zadrugu 2”, Marijana je postala naročito bliska sa rođakom svoje suparnice, Lune Đogani, Adamom Đoganijem, mada se, bez obzira na brojne varnice, između njih dvoje, barem do sada, nije desilo ništa.

Drugi takmičar kog je ova plavuša opčinila svojim šarmom je i bajker Dean Stejin, koji svoje emocije nije ni pokušao da sakrije, već ih priznao javno, pred celim auditorijumom.

Kako se spekulisalo neko vreme pre početka ,,Zadruge 2”, Marijana je bila u emotivnoj vezi sa bivšim takmičarem ,,Zvezda Granda”, koji je takođe jedan od takmičara ,,Zadruge 2”. Ipak, nakon ulaska u ,,Zadrugu 2”, ovo dvoje su se ponašali kao da se tek upoznaju.

Za sada su se jedno prema drugom postavili prijateljski, ali je pitanje kako će se stvar vremenom odvijati. Ipak, njih dvoje su bili među prvim takmičarima koje su kamere uhvatile u trenucima nežnosti koje su delili ispod pokrivača.

Ipak, neki muškarci su ostali imuni na prelepu Podgoričanku, te ju je Mirko Gavrić, tokom zadatka ,,Velikog šefa”, naveo kao takmičarku koja se najlošije snašla u ovoj ulozi, na šta Marijana nije bila ravnodušna, te su njih dvoje već izvesno vreme zbog toga u konfliktu.

Ime i prezime: Marijana Zonjić

Mesto rođenja: Podgorica, Crna Gora

Zanimanje: pevačica, novinarka, reality učesnica

Facebook: https://www.facebook.com/marijana.zonjic.7

Instagram: https://www.instagram.com/marijana_zonjic_official/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.