Koral – element Vode

Koral je simbol skromnosti, sreće i besmrtnosti. On je amajlija za putnike kao i za emotivno preosetljive osobe. Pripada planeti neptun.

Koral u talismanima i amuletima

U staroj Grčkoj crveni i roze korali su korišćeni za amajlije koje simbolišu sreću i besmrtnost, neutrališu nesreću i bolest. Koral će podstaći svog vlasnika ka neobičnim poduhvatima i pustolovinama. Iako se smatra talismanom za putovanja, štiti osobu i od opasnih susreta sa lopovima. Kao amajlija, štiti vlasnika od udara groma, nesreća, prirodnih katastrofa, okrutnih ljudi i zlih namera. Utiče na kreativnost i svom vlasniku daje ljupkost i suptilnost.

Lekovita svojstva korala

Veruje se da koral pozitivno utiče na ljudsko telo. Pomaže kod problema sa trovanjem i kod nesanice. Pepeo spaljenog korala delotvorno deluje na probleme sa kožom. Ako se stavi u vodu veoma je delotvoran na bolove u stomaku.

Magična svojstva korala

Koral svom nosiocu daje mudrost i skromnost. Smatra se da koral smanjuje stres, strahove i utiče na stabilan porodični život. Veoma je delotvoran kod nervoze, depresije, suicidnih ideja, panike i noćnih mora. On daje hrabrost i mudrost. Koristi se za privlačenje uspeha. Jača sposobnost predviđanja. Može neutralisati zle uroke. Beli koral popravlja auru. Beli koral se stavlja na petu čakru, roze koral na četvrtu čakru, a crveni koral na prvu čakru.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.