GAGIJEVA SESTRA OTKRILA SUROVU ISTINU O ERMINI – SVE JE LAŽ! A tek o odnosu sa Gagijem pre Zadruge

Sve je slagala?

Ermina Pašović se proteklih dana, otkad je ušla u „Zadrugu 3“, više puta pozivala na Nađu Đogani, sestru Gagija Đoganija.

Želela bih da se ovim putem obratim prvenstveno ljudima koji podržavaju mog brata Gagija… Nova učesnica u rijalitiju Ermina Pašović je u proteklih nekoliko dana iznela gomilu neistina, time direktno pominjući moje ime i ime moje porodice. Želim da se ogtadim od svega što je i rekla i da demantujem sve. Ona je Gagiju drugarica/poznanica sa FB. Nije dugogodišnji prijatelj, ni njega niti naše porodice. Koliko je meni poznato, fan je. Nije „organizovala“ njegov rođendan, nije se sa mnom „čula telefonom“ skoro svakodnevno, nije poklonila „80 posto“ stvari od rođendanskih poklona i svakako je nisam ja poslala u rijaliti da Gagiju „pomaže“. Želim da istaknem da, s obzirom da se na mene poziva skoro svakodnevno, ja sa dotičnim Erminom, nemam nikakve bliske veze. Hvala, Nađa Đogani – navela je Gagijeva sestra na „Instagramu“.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.