ESTRADNI HIT: Nakon ŽESTOKIH OPTUŽBI o dugu od 10.000 EVRA POMIRILE SE Marina Tucaković i Dara Bubamara?

Biće hitova?

Dara Bubamara i Marina Tucaković su zakopale ratne sekire nakon 6 godina i ponovo su u ljubavi kao nekada.

Marina je optužila pevačicu da joj je ostala dužna oko 10.000 evra za devet pesama koje joj je uradila na albumu „Delete“ iz 2013. godine. Dara je to demantovala, pravdajući se da joj je finansijski pomagala i poklanjala skupocenu garderobu.

Obe su sada rešile da ostave iza sebe ružnu prošlost i da zajedno krenu u nove radne pobede. Ona će navodno napisati pesmu za Daru Bubamaru, koju će pevačica snimiti u duetu sa Slobom Radanovićem.

– Odjednom su prestale da komuniciraju, a kada su mediji saznali, nisu imale problem da se međusobno vređaju, pa godinama nisu imale nikakav kontakt – rekao je izvor.

– Dara je ispala čovek, javila se Marini kada je saznala da je bolesna i ponudila joj pomoć, kao što bi svaka normalna osoba postupila. Tako su ponovo počele da se čuju, pa su ponovo počele i da sarađuju, iako je Marina odlučila da posao smanji na minimum – rekao je izvor.

– Mi se nikada nismo ni svađale, sve je to malo prenapumpano, to je sve što mogu da kažem na ovu temu – rekla je pevačica.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.