EMOTIVNA PORUKA! Anabela se nakon Lunine najave nove pesme, OBRATILA direktno NJOJ, SRCECEPAJUĆE!

Pomolila se za nju.

Danas je Luna Đogani objavila najavu za spot i novu pesmu u Ljubavi luda, a premijeru ćemo imati priliku da vidimo u utorak.

Ova najava probudila je veliko uzbuđenje kod fanova, ali i kod Lunine majke Anabele koja je ovom prilikom objavila komentar kako bi saopštila koliko je ponosna na svoju kćerku.

Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi osuđivali, istraživali, kao čudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okrece se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umesto nje drugi o njoj lepo pričaju, umorna i nejaka širokog osmeha izađe među ljude pleni svojom jednostavnošcu, a ipak tako posebna u gomili onih koji vrište za onim sto nisu imali kroz zivot. Volim te dobri čovece i nije mi žao ni jednog izazova koji sam doživela i proživela kroz tebe i sa tobom. Puno toga je iza nas, a ono sto dolazi je radost. Uživaj sad i u ovom momentu. Uspela si da ostanes svoja, nisi dusu đavolu prodala, sama svoj gazda i sve sto radis radis iz čiste ljubavi, materijalno si uvek stavljala na zadnje mesto to si dokazala kroz 2 godine stavljajuci sebe na izvolite. Sada živis svoje snove ciste kao suza dečija, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prasta. Budi svoja, budi luda , jedi, voli, moli Bog je veliki…. voli te tvoja mamica i čuvam ti leđa jer to je moja stvar – napisala je Anabela u svojoj objavi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.