Dobro je udati se za bogatog ali je još bolje kad sve stekneš sama“

Mnogim ženama je od malena predstavljena činjenica da je udati se za imućnog muškarca pravi uspjeh.

Bogati muškarci koji žele da se skrase poznati su kao „najpoželjniji za brak „, ali jedna žena je priznala da nije uvek sve tako savršeno kao što se čini. Australijanka Džana Hoking napisala je svoju ljubavnu ispovest u kojoj je otkrila zašto smatra da bogati muškarci nisu dobri ljubavnici…

Izlazila sam sa muškarcem koji je bio veoma finansijski obezbeđen. Imao je raskošnu kuću u elitmom delu grada i prelepi crni rendž rover. Bio je veoma otvoren za ideju da se smiri i zasnuje porodicu, kao i tip muškarca u koga ne moraš da sumnjaš ako je otišao na momačko veče ili je izašao u grad. Skoro sve je zvučalo predobro da bi bilo istinito.

Moji prijatelji su mi pričali kako sam srećnica što sam ga pronašla, kako sam napokon osvojila džekpot i treba da budem očarana njim. Postojao je samo jedan problem … Ja to nisam osećala. Bio je previše postupljiv, slagao se sa svim… Bio je srećan kada ja vodim razgovor, nerado mi je davao svoje mišljenje, i ako ćemo iskreno, puštao me je da uradim baš sve što hoću…

Pokušala sam sa njim da razgovaram o temama za koje sam mislila da se neće složiti sa mnom ili možda o kojima imam čvrste stavove. Uživam u razgovorima i i obožavam da čujem tuđe mišljenje, ali on je bio baš onaj divan tip koji je srećan da čuje mene i da se složi sa tim u potpunosti.

Birala sam restorane, temu razgovora i destinaciju za vikend putovanje“ – Probudila sam se jednog jutra i on je zurio u mene, čekajući da mu kažem šta ćemo raditi tog dana, i odmah sam znala: ovo nije pravi čovek za mene. Znala sam da raskidanjem sa njim ne odustajem samo od dečka, već se odričem lagodnog života.

Života za koji nije bilo potrebno da svoje pola plate dam na smešan kredit koji bih bila prinuđena da podignem nakon jednog previše skupog putovanja u inostranstvu. Odustala sam od prekrasne kuće u zamenu za svoj jednosoban stan. Odrekla sam se mogućnosti da se udam i osnujem porodicu sa frajerom koji je zapravo i to želeo sa mnom.

Da li su finansije vredne sklapanja braka sa nekim, za razliku od zaljubljenosti? Nažalost ne. Srećan ishod je to što je on pronašao divnu devojku koja obožava njegove krupne oči i način na koji se ponaša prema njoj. Zaista je bio poželjan muškarac, ali ne za mene.

Ja sam išla na sjajne sastanke sa muškarcima, imala sam fascinantne rasprave o raznim temama i uživala što imam konstruktivne razgovore. Nemojte me pogrešno shvatiti, sigurno nisam svetica, i radije bih volela da prođem laganim putem kroz život, ali imajte na umu da takođe postoji puno radosti u samostalnom zarađivanju novca, hrabrosti da živite sami, pa čak i štednji novca.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.