jaka žena se umori da bude jaka – Olakšajte joj teret tako što ćete je voljeti na pravi način

Upoznavši snažnu ženu, odmah ćete sve shvatiti. Ona ima posebnu auru. Nemoguće je zaboraviti.

Snažna žena doslovno odiše uspjehom i samopoštovanjem. Takva je žena dostojno prošla sve testove i nije se slomila. Svaki događaj u njenom životu je iskustvo. Iskustvo koje ima posebno poglavlje u životu. Snažna žena sama kontroliše putanju svog života.

Ona je kraljica koja sjedi na prijestolju. Uspjela je naučiti iz svakog neuspjeha. Snažna žena je samu sebe učinila snažnom. Zna da, osim sebe, niko nije u stanju da pruži ono što joj treba. Zbog toga se oslanja isključivo na sebe. Poštuje sebe i vjeruje sebi.

To joj daje snagu da krene naprijed. Snažna žena je samopouzdana i ambiciozna. Ona nije lišena istinski ženskih kvaliteta. Može biti mekana, ljubazna, puna ljubavi i suptilna. Ne dozvoljava muškarcima ili bilo kome drugom da određuje njezinu percepciju sebe i života uopšteno.

Mnoge najjače žene znaju kakav je osjećaj biti sama. Ali, naučile su da koriste samoću u svoju korist. Takve žene ne osjećaju potrebu da se klanjaju pred muškarcima, žele biti ravnopravni učesnici veze. Snažna žena je pokretačka snaga na koju treba računati.

Zna da će njen život biti onakav kakav ga sama stvori. Ona shvata da će, ako pristane na manje, izdati sebe. Takva žena postavlja vlastite granice, koje niko ne bi smio prijeći. To se posebno odnosi na infantilne muškarce. Snažna žena zna razliku između muškarca koji je sposoban sam donositi odluke i onoga koji traži zaštitu.

Ono što je važno da znate ako ste njen partner jeste da vas ne zavara njen izgled. Možda izgleda da ona može sve sama i da je nesalomiva, ali i ona se umori od toga da bude jaka. I njoj treba neko ko će preuzeti njen teret, čak i kada misliš da to ne želi. Ne dopusti da je teret pregazi. Pokaži joj da ti može vjerovati, pokaži joj da si voljan preuzeti sav teret na sebe i učini to.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.