CYA

Sija ili C-Ya je hip-hop grupa iz Beograda. Grupa je osnovala tri momka iz Zemuna sredinom devedesetih. Prvu pesmu su snimili 1993. godine i zvala se “Godine raspleta”, kao i tada aktuelna knjiga aktuelnog predsednika Slobodana Miloševića.

Prvi album “Pravo iz mrtvih” je izašao 1995. godine. Liderom grupe su smatrali Marka koji je bio i najpoznatiji član Sije. Dve godine kasnije, tačnije 1998. grupa je izdala svoj drugi album “Cyazback”, sa kog su se izdvojila dva spota za istoimenu pesmu i pesmu “Sam protiv svih”.

Godinu dana kasnije bila je NATO agresija na SRJ, kada je grupa posustala, pa je treći album “III” izdat tek 2002. godine. U to vreme mnogi su smatrali Siju najboljim srpskim rep izvođačem. 2003. godine izašao je četvrti i za sada poslednji album “Bolje vreme”, sa istoimenom pesmom. Posle par godina grupa se raspala i njeni članovi u nastavili karijeru kao solo reperi.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.