BCREW

Neizostavan deo “rep sage“ o Demoniju jeste i koncept pod nazivom „BCREW“. Nastao kao autorova želja za objedinjavanjem bliskih muzičkih saradnika u jednu celinu, BCREW je u vreme objavljivanja albuma „Demonstratura: Poglavlje prvo“ (2004.) brojao tri člana: DEMONIO, EKS, Woo-Khan.

Sastav grupe je 2006. godine proširen. Bendu se pridružio Furio Đunta. Prepoznavši njegov vanserijski talenat u pisanju i izvedbi, srž novog zvuka Demonio bazira na neposrednoj saradnji sa Furio Đuntom.

Novostvoreni muzički stil predstavlja autentičan izraz njihovog stvaralaštva. BCREW se transformiše u rep duo, koji sada čine Demonio i Furio Đunta, koji svojim sarkastično-alegorijskim tekstovima prikazuje dijahronu stvarnost.
Juna 2010, niški rep dvojac objavio je ekranizovanu verziju najavnog singla „Nek se troši“ sa albuma „Naša posla“, koji je izazvao brojne kontraverze ali i zabeležio ogromnu gledanost video spota kao i slušanost numere.
Godinu dana kasnije, 1. jula 2011. godine, objavljuju video singl za numeru „Jug“. U spotu se kao specijalni gost pojavljuje, moguće, najbolji trubački orkestar Srbije – Orkestar Fejata i Nebojše Sejdića. I ovog puta su uspeli, spojivši nespojivo – autentičnu ritmiku bleh muzike i zvuk trube sa rep tekstom – ostavši u okvirima žanra koji predstavljaju. Spot beleži rekordnu gledanost i odlične reakcije publike koja ovu numeru naziva „himnom juga“, a prepoznaju je ne samo stanovnici regiona koji ona glorifikuje. Dugo iščekivani album „Naša posla“ objavljen je 1.11. 2011. godine.

Nedugo nakon objavljivanja grupnog prvenca, niški rep duo se otisnuo u stvaranje novog grupnog izdanja. Kreativno eksperimentišući u okvirima muzičkog žanra opet pronalaze da budu zvukom aktuelni i izrazom unikatni. Ekranizuju i 20.12.2012. objavljuju video za numeru “Bobi Braun” kao najavni singl, sada već albuma poznatog naziva: “BCREW – Institucija”. Brojni nastupi od izlaska albuma “Naša posla” će ih učiniti jednim od najuigranijih rep sastava u državi na čijim nastupima osetite pravo južnjačko gostoprimstvo uz neverovatnu razmenu energije.

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.