„Ćuti p*deru ti ćeš da mi držiš predavanja!“ Žestok OKRŠAJ Tomovića i Marije Kulić u emisiji UŽIVO!

Haos!

Milan Milošević je ušao u Zadrugu kako bi vodio izbor potrčaka za ovu nedelju. Na samom početku on se osvrnuo na Tomovićevu podelu budžeta.

– Neko bi rekao, „šta sad ovaj radi“, ali kada malo bolje razmisle ovi što imaju pameti mogu i da shvate zašto je on tako uradio – rekao je Milan.

– Ogroman strah je vladao kada je Tomović delio budžet – prokomentarisao je Dejan Dragojević.

Zatim je Đedović prokomentarisao da Marija i Miljana nisu zaslužile veliki budžet, a sada se ljute jer ga nisu dobile.

– Rekao je kad je ušao da je u prošloj sezoni davao meni i Miljani, a sada je rekao da neće tako biti. Šta tebe sada briga, ti deli budžet kako hoćeš kad budeš vođa – rekla je Marija, a zatim se uključila Miljana.

– Nisam osetila grižu savest. Ja sam sa janjušem te večeri razgovarala. Rekao mi je da pušim k*rac, a ja njemu da mu puši k*rac ona kod kuće, a on je pomislio da ja govorim o njegovoj kćerki, to je bio nesporazum, mi smo to raspravili sinoć i na to stavljam tačku. Drugo, kada je mene Zola šutnuo, niko nije stao na moju stranu. Meni je odvratno da kažem sada šta mi je on rekao – rekla je Miljana.

– Što se tiče Đedovića, on pokušava da bude loša kopija Miloša Miloševića, a što se tiče Tomovića, on je čovek od reči, kako da ne. Na rečima je jak, a na delima slab. Pas rekao, pas porekao, moja je loša procena što sam mu verovala. Ali nema veze, novac je u apartmanu, Marija i Miljana su pune para, nikada mi nismo zavisile od nekoga – rekla je Miljana.

– Kada bih ti rekao sada šta mislim o tebi, ne bi ti bilo dobro. Prošle godine sam rekao da su Kulići u rijalitiju bolji neprijatelji nego prijatelji i toga ću se držati. Miljana Kulić p*ša ovde po ljudima, a ti to Marija odobravaš. Posle pljuvanja i polivanja, ti joj ništa ne kažeš, sram da te bude – rekao je Tomović Mariji.

– Ćuti p*deru ti ćeš da mi držiš predavanje. Ako tvoju majku nije sramota tebe, nije ni mene sramota da to kažem – rekla je Marija. Đedoviću koji je svojim opaskama dodatno zagrevali situaciju, a Tomović je odamah uputio poruku produkciji kako se i njegova porodica ne bi spominjala.

– Zamolio bih da se moja porodica u rijalitiju ne pominje, ja spominjem vas, ne vašu porodicu – apelovao je Tomović.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.