Biblija (sveto pismo) – šta znači sanjati Bibliju?

Videti Bibliju u snu
Kada sanjate Bibliju, to ukazuje da ćete biti suočeni sa neprijatnom istinom koju su drugi od vas sakrivali. Moguće je da su vas roditelji previše zaštitili i nisu dozvoljavali da vas ljudi iz okoline popreko pogledaju, a kamo li da vam upute neku kritiku. Iako su imali najbolje namere, često vam je njihov način vaspitanja stvarao više neprilika nego koristi. Saznaćete nešto što su se trudili da sakriju od vas i to će vam teško pasti. Verovatno se radi o komentarima vaših prijatelja koji im se nisu svideli ili o tajni vezanoj za vaše rođenje. Šta god da se ispostavi da označava san, vi ćete i dalje isto voleti vaše roditelje, samo će vam biti žao što nisu imali dovoljno poverenja u vas da ćete ispravno reagovati na to saznanje.

Sanjati da čitate Bibliju
Ako u snu čitate Bibliju, to simbolizuje veselje. Verovatno ćete čuti vest koja će vas obradovati i koja će zahtevati da počnete sa planiranjem i organizacijom slavlja. Želećete što bolje da se upoznate sa običajima kako biste ispoštovali tradiciju.
Alternativno tumačenje: Kada sanjate da čitate Bibliju, to simbolizuje mir u duši. Moguće je da ranije niste imali toliku potrebu za verom, ali kako vreme bude prolazilo, utehu ćete najviše u njoj tražiti. Ona će vam pomoći da shvatite smisao života i da se sa lakoćom suočavate sa svim životnim situacijama.

Kupovati Bibliju
Kada sanjate da kupujete Bibliju, to je znak da će bolesnik ubrzo ozdraviti. Uprkos lošim prognozama, vi niste gubili nadu da će se neko iz vaše porodice oporaviti. Pored lekova, svi ste raspitali i za druge metode lečenja od kojih će vam vera najviše pomoći.

Prodavati Bibliju
Ako u snu prodajete Bibliju, to oznašava napredak u karijeri. Izborićete se za bolju poziciju i veću platu tako što ćete pristati na razne kompromise. Često ćete imati osećaj da izdajete sebe i da više niste dosledni principima kojih ste se ranije pridržavali. Drugi će pričati kako je vaš život savršen i kako imate sve, ali samo ćete vi znati kolika je cena takvog uspeha.

Pokloniti Bibliju svešteniku
Sanjati da ste Bibliju poklonili kaluđeru opominje da se čuvate zmija. Kako životinja, tako i onih u ljudskom obliku. Neko će pokušati da vas iskuša sa ciljem da vam napakosti. Moraćete da pokažete ogromnu mentalnu snagu kako biste odoleli nečemu što vas privlači, ali vam je zabranjeno i štetno za vas.

Pisati Bibliju
Ako sanjate da vi pišete Bibliju to implicira da želite da promenite nešto u svom životu. Ovo se odnosi na radikalnu promenu koja bi mogla da utiče i na druge ljude. Zato vam je teško da donesete odluku i da svoj plan provedete u delo.

Ukoliko, pak, sanjate da neko drugi piše Bibliju to ukazuje na činjenicu da ste se zbog naivnosti mnogo puta opekli u životu i da ste sada vrlo oprezna i pronicljiva osoba. Sa ljudima koji tek ulaze u vaš život ste na distanci dok se ne pokaže da zavređuju vašu pažnju. Čak ni sa onima koje volite ponekad niste potpuno iskreni. Postoje stvari u vašem životu koje ne delite ni sa kim jer jedina osoba kojoj potpuno verujete ste vi sami.

Dobiti Bibliju na poklon
Ukoliko sanjate da ste dobili Bibliju na poklon to znači da ćete konačno shvatiti da su se mnoge stvari dogodile s razlogom. Prestaćete da krivite sebe i druge za nedaće koje ste preživeli i izazove sa kojima ste se morali boriti. Bliski prijatelji će vam pomoći da naučite da cenite to što imate i da se svakog dana trudite da budete bolji prema sebi i drugima.

Izgubiti Bibliju
Ovakav san ukazuje na potrebu za pažnjom i nežnošću. Ako ste duže vreme u vezi ili braku moguće je da odnosi sa partnerom nisu na zavidnom nivou. Čini vam se da on/ona više ne mari za vas, te da se ne bi mnogo potresao/la kada bi vas izgubio/la. Moguće je da taj osećaj nije utemeljen na stvarnim činjenicama nego percepciji koju vi projektujete jer ste usamljeni. Ukoliko ste dugo sami nedostatak pažnje i nežnosti je sasvim prirodan. Možda biste trebali da spustite lestvicu očekivanja kako biste pronašli srodnu dušu.

Pronaći Bibliju
Kada sanjate da ste pronašli Bibliju to znači da je pred vama jedan lep period. Dobro ćete se slagati sa ukućanima, a ni na poslu neće biti mnogo problema. Konačno ćete moći da odahnete i da se odmorite. Moguće je da ćete odlučiti da odete na izlet ili kraće putovanje sa dragom osobom.

Pocepati Bibliju
Ukoliko sanjate da ste pocepali Bibliju to implicira na kajanje zbog nekog greha iz prošlosti. Pokušajete da pažnju i energiju usmerite na pozitivne stvari, jer na to što ste nekad uradili više nikako ne možete da utičete.

Ako je, pak, neko drugi u vašem snu pocepao Bibliju moguće je da bliska osoba nešto krije od vas. Odlučio/la je da vam to prećuti jer se plaši vaše reakcije.

Zapaliti Bibliju
Kada sanjate da ste zapalili Bibliju to ukazuje na grešku koju ste napravili na javi, a koju želite da sakrijete ili pripišete drugima. Plašili ste se da bi to moglo da utiče na vaš profesionalni, emotivni ili društveni život, pa ste zato odlučili da odgovornost prebacite na druge.

Ukoliko u snu vidite da neko drugi pali Bibliju to znači da će vas zaboleti nepravda. Moguće je da će neko drugi da preuzme zasluge za posao koji ste vi uradili ili će poslodavac odlučiti da, umesto vas, nagradi vašeg kolegu. Bićete zbog toga razočarani jer ćete smatrati da ste više nego on/ona zaslužili da budete nagrađeni.

Videti Bibliju u plamenu
Ako u snu vidite Bibliju koja gori to implicira da ćete se naći u veoma neprijatnoj situaciji. Nećete znati kako da odreagujete i plašićete se da donesete odluku. Dodatni problem je to što nećete imati koga da pitate za savet nego ćete se morati osloniti na vlastitu intuiciju.

Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, kupili ili čitali Bibliju, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija Biblije
Biblija ili Sveto Pismo je sveta knjiga hrišćana koja se sastoji od Starog i Novog zaveta

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.