Džamija – šta znači sanjati džamiju?

Džamija u snu simbolizuje čežnju, iščekivanje, a ponekad i vrlo nerealna očekivanja od sebe ili drugih ljudi. Ako u snu vidite džamiju to znači da vam nedostaje osoba sa kojom više niste u dobrim odnosima ili neko koga dugo niste videli, a bili ste prilično bliski.

Ukoliko u snu vidite minaret na džamiji to implicira da ćete zakopati „ratne sekire“ sa nekim sa kime ste se sporečkali ili posvađali. Shvatićete da ste zbog gluposti narušili vaš odnos i da ponekad morate da pređete preko mnogo stvari kako biste u zadržali one do kojih vam je stalo.

Kada sanjate da idete u džamiju to simboliše potrebu za utehom. Verovatno vas je u prošlosti neko ili nešto povredilo do te mere da se vrlo teško oporavljate. Moguće je da razgovor sa bližnjima nije pomogao jer ste stekli utisak da vas ne razumeju. Ako vas i dalje bude pratio taj osećaj bilo bi dobro da potražite pomoć stručnjaka.

Tumačenje ovakvih snova zavisi od konteksta u kome se oni odvijaju, te detalja i osećaja koji ih prate. U snu možete osećati mir i spokoj, ali nije redak slučaj osećaj straha, panike i zabrinutosti.

Sanjati da se molite u džamiji
Bez obzira na to da li ste religiozna osoba ili ne, ovakvi snovi znače da ste nezadovoljni onime što ste postigli u životu. Verovatno ste očekivali više od sebe, ali niste uspeli da ostvarite neke ciljeve. Plašite se da je sada kasno, ali je takvo razmišljanje pogrešno. Ako se ne pokrenete, verovatno ćete u bliskoj budućnosti zažaliti za propuštenim prilikama.

Sanjati vernike u džamiji
Ako sanjate druge ljude na molitvi u džamiji to znači da biste uskoro mogli upoznati osobu koja će vam pomoći da rešite neki problem.

Sanjati da gradite džamiju
Ukoliko sanjate da gradite džamiju to znači da će vam se trud isplatiti. Uložićete mnogo vremena i novca u nešto što bi, dugoročno gledano, moglo da donese vrlo dobre rezultate. Vaše zadovoljstvo će biti još veće jer ćete dokazati svima koji su sumnjali u vas da je vaša ideja bila dobra i da ste sposobni da ostvarite cilj koji vam donosi mnogo koristi.

Sanjati da drugi grade džamiju
Kada sanjate da neko drugi gradi džamiju to simboliše potrebu da pomognete osobi koju volite. Moguće je da se neko od vaših prijatelja našao u problemima, a vi niste sigurni kako da mu/joj pomognete. Potrudićete se da mu/joj se nađete pri ruci, makar i na uštrb vlastitog vremena i posla.

Sanjati da rušite džamiju
Ukoliko u snu vi rušite džamiju moguće je da vas grize savest jer ste rekli ili uradili nešto pogrešno. Plašite se da bi svaka dalja akcija mogla da proizvede kontra efekat, pa zato ne radite ništa kako biste to ispravili. Ako je problem vezan za posao, verovatno ste svojim nemarom ugrozili neki važan projekat. Plašite se da vas kolege zbog toga gledaju drugim očima. Ipak, potrudite se da ispravite stvar i pomirite se sa tim da svako ume da pogreši.

Sanjati da drugi ruše džamiju
Ako u vašem snu neko drugi ruši džamiju to znači da ćete u bliskoj budućnosti morati da ispravljate tuđe greške. Verovatno ćete se naći u situaciji da morate da mirite dve zavađene strane. To vam neće biti prijatno, ali ćete znati da je nužno. Dobro razmislite o svemu, proanalizirajte svaku opciju, pa tek onda donesite odluku.

Sanjati porušenu džamiju
San u kome vidite porušenu džamiju implicira da imate problem za koga mislite da je nerešiv. Nikada ranije se niste našli u takvoj poziciji i ne znate kako da reagujete. Plašite se da biste mogli napraviti fatalnu grešku. Savet iskusne bliske osobe bi vam mogao mnogo pomoći. Zato se ne libite da ga poslušate.

Sanjati da palite džamiju
Ukoliko sanjate da vi palite džamiju to ukazuje na ljubomoru. Moguće je da je voljena osoba u poslednje vreme bliska sa kolegom ili kolegicom s posla, te iako vam tvrdi da tu nema ništa osim profesionalnog odnosa, vi i dalje sumnjate u istinitost tih reči. Ne znate kako da se rešite takvih misli, niti da li su one utemeljene na stvarnosti ili vašem strahu da biste mogli da izgubite partnera. Potrudite se da „hladne glave“ razmišljate o tome i uvidećete da nemate razloga za strah.

Sanjati da drugi pale džamiju
Ovakav san implicira na to da imate neprijatelja. Neko će pokušati da vas povredi ili da ugrozi vaš posao. Verovatno je reč o osobi koja je tek nedavno ušla u vaš život i koja vam „podmeće nogu“ jer je ljubomorna ili zavidna. Možda vam je teško poverovati da je tako nešto moguće, ali ako joj/mu dozvolite, mogao/la bi vas povrediti. Zato pazite sa kime razgovarate o svojim planovima i namerama.

Sanjati punu džamiju
Ako u snu vidite džamiju punu vernika to znači da vas očekuju lepi trenuci sa porodicom i prijateljima. Konačno ćete imati dovoljno vremena da im se posvetite, pa ćete organizovati ručak ili jednodnevni izlet. Tako ćete „napuniti baterije“ za sve predstojeće izazove i obaveze.

Sanjati praznu džamiju
Ukoliko u snu vidite džamiju u kojoj nema vernika moguće je da ste nezadovoljni svojim društvenim životom. Verovatno ne stižete da se viđate sa prijateljima, pa su vaši odnosi dodatno zahladili. Mnogi od njih nemaju razumevanja za vaše obaveze i smatraju da je nedostatak volje razloz zbog koga se ne viđate. Sve to je rezultovalo činjenicom da ponekad nemate sa kime da popijete kafu. Poželećete da upoznate nove ljude, ali ćete shvatiti da to nije ni malo lako.

Spavati u džamiji
Kada sanjate da spavate u džamiji to znači da ćete konačno odlučiti da promenite mesto boravka ili posao, a možda i oboje. Već neko vreme razmišljate o tome, ali se plašite promene. Ipak, uskoro ćete doneti odluku koja bi mogla bitno da promeni tok vašeg života. Nemate razloga za strah jer će se s vremenom ispostaviti da je vaša odluka bila ispravna.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.