Šta znači sanjati batinanje?

Kada sanjate da nekoga batinate, to je opomena da ćete pretrpeti štetu. Bićete nepravedni prema nekome ko to nije zaslužio. Ako imate privatnu firmu ili ste zaduženi za radnike, moguće je da ćete doneti pogrešnu odluku i otpustiti nekoga ko nije kriv za propust koji se dogodio. Kolege će ga oklevetati kako bi spasili sebe i svoje greške pripisali drugome. To ćete uvideti tek pošto ta osoba ode, a loše poslovanje se nastavi.

Druga mogućnost je da ste skoro batinali nekoga pa zbog toga osećate krivicu. Verovatno se radi o vašoj deci ili nekome za koga ste odgovorni. Biće vam žao i pitaćete se da li ste pogrešili i na neki drugi način mogli da im objasnite šta vam je zasmetalo. Iako su zaslužili batine, posavetovaćete se sa drugim roditeljima i pitati ih kako su oni rešavali probleme sa svojom decom. Trudićete se da ne pribegavate često tom rešenju, ali kada malo bolje razmislite, i vi ste dobijali batine kada ste bili mali pa vam ništa ne fali.

Takođe, značenje ovog sna može biti da imate sukobe u porodici. Moguće je da se često raspravljate što se odražava i na vaše snove. Bićete opterećeni svakodnevnim dešavanjima i imaćete utisak da se drugi članovi ne trude dovoljno da se situacija u kući popravi.

BATINATI NEKOGA
Ovakvi snovi su praćeni osećajem nezadovoljstva, straha, panike, a ređe osećajem mira i spokoja. Razloge za njih morate tražiti u sebi jer često imaju veze sa potisnutim besom.

Ako sanjate da batinate nekoga koga poznajete to znači da nešto zamerate toj osobi. Možda vas je povredila ili razočarala, pa se u snu svetite. Moguće je da mu/joj to niste rekli, te da on/ona ne zna kako se osećate. Ukoliko ne rešite te nesuglasice ovakvi snovi bi se mogli ponavljati i dalje.

Ukoliko sanjate da batinate nekoga koga ne poznajete to implicira nezadovoljstvo vlastitim životom. Verovatno ima stvari koje niste rešili, pa se često osećate kao gubitnik/ca. Ne pomaže ni to što vam neretko drage osobe ukazuju na to da vam vreme ističe i da morate da delujete što pre. Pokušavate da ih ignorišete, ali sve više postajete ubeđeni da su u pravu.

Ako sanjate da ste nekoga koga poznajete batinali do smrti to znači da ste zabrinuti za njegovo/njeno zdravlje. Moguće je da vam je priznao/la da ima neke simptome, ali da ne želi da gubi vreme posećujući specijaliste. Nastojite da ga/je ubedite da potraži stručnu pomoć i nadate se da nemate razloga za paniku i strah.

Kada sanjate da ste nepoznatu osobu batinali do smrti to simbolizuje osećaj krivice. Možda ste uradili ili kazali nešto zbog čega se sada kajete. Svojim rečima ili delima ste povredili osobu koja vas voli. Ipak, previše ste tvrdoglavi da tražite oprost, pa tu krivicu sa jave prenosite na san.

BATINE DOBITI
Kada sanjate da ste dobili batine od osobe koju ne poznajete to znači ćete se suočiti sa problemom koji zahteva mnogo strpljenja. Verovatno ćete ga uspešno rešiti, ali će taj proces biti tugotrajan i vrlo stresan. Moraćete potražiti pomoć stručnih osoba kako ne biste napravili grešku. Moguće je i da će vam trebati mnogo novca da to isfinansirate, što će zadavati dodatnu glavobolju.

Dobiti batine od policajca

Ako sanjate da ste dobili batine od policajca to znači da biste se mogli uvući u neki nelegalan i rizičan posao. Potreba za brzom zaradom će vas odvesti u tom smeru. Uprkos upozorenjima bližnjih smatraćete da je to jedini način da popravite finansijsku situaciju. Ipak, morate biti svesni da život „s one strane zakona“ može biti veoma opasan.

Dobiti batine od vojnika

Ukoliko sanjate da ste dobili batine od vojnika to implicira da vam nedostaje discipline. Verovatno većinu poslova radite zato što morate, te se trudite da ih ostavite za neko drugo vreme. Zato češće nemate novca nego što ga imate. Za svoje probleme neretko krivite društvo, okruženje, poslodavca ili nekog četvrtog, a ne želite da priznate da ste glavni krivac upravo vi.

Dobiti batine od lekara

Ako sanjate da ste dobili batine od lekara to znači da ste zanemarili svoje zdravlje. Neretko posežete za brzom hranom, grickalicama i slatkišima, te umesto šetnje ili vožnje bicikla radije birate da ostanete kod kuće i gledate televiziju. Dugoročno gledano, ovakav način života može imati teške posledice, pogotovo ako imate poroke kojih se ne možete rešiti.

Dobiti batine od advokata

Kada sanjate da ste dobili batine od advokata to implicira probleme sa zakonom. Možda će vam zbog neplaćenih računa ili dugova stići opomena pred tužbu. Sa druge strane, možda ćete na sudu završiti zbog ostavinske rasprave koja će biti duga i iscrpljujuća. To će vam oduzeti mnogo vremena i uzrokovati mnogo stresa.

Dobiti batine od apotekara

Ako sanjate da ste dobili batine od apotekara to simbolizuje preteranu brigu za vlastito ili zdravlje neke vama drage osobe. To što redovno posećujete lekara je vrlo pozitivna stvar. Ipak, vaši bližnji se plaše da je vaše ponašanje na rubu hipohondrije. Moraćete malo pozitivnije da se ophodite prema svemu, a naročito prema vašem zdravlju, tako ćete se osloboditi tog straha da sa vama nešto nije u redu. Sa druge strane, ne možete svoje stavove po tom pitanju da namećete drugima jer ćete izazvati kontraefekat.

Dobiti batine od učitelja

Ukoliko sanjate da ste dobili batine od učitelja to znači da ne umete da učite na vlastitim greškama. Konstantno se vodite jednim obrascem ponašanja koji vam do sada nije doneo mnogo uspeha. Bez obzira na to šta vam drugi savetovali vi ćete uvek uraditi po svome. Ponekad ste svesni da grešite, ali vam je inat jači od razuma. Ako tako nastavite teško ćete ostvariti sve što ste sebi zacrtali.

Dobiti batine od konobara

Ako sanjate da ste dobili batine od konobara u kafani ili restoranu podsvest vam govori da se što pre rešite poroka jer biste mogli ozbiljno da narušite svoje zdravlje. Verovatno neretko zanemarujete simptome koje osećate ili ih pripisujete umoru. Ako biste se više kretali, smanjili konzumaciju kafe, cigareta i alkohola osećali biste se mnogo bolje.

Dobiti batine od deteta

Ukoliko sanjate da ste dobili batine od deteta to implicira neku traumu ili kompleks iz detinjstva koga nikako ne uspevate da se rešite. Dete u vama je još uvek nezadovoljno jer niste zatvorili jedno poglavlje svog života. To vas sprečava da na pozitivan način gledate u budućnost. Umesto što gledate unazad i pokušavate da ispravite nepravde iz prošlosti, bolje bi bilo da pravite realne planove i da radite na njihovom ostvarenju.

Dobiti batine od majke

Kada sanjate da ste dobili batine od majke to znači da vam nedostaje pažnje. Ako ste već duže sami ovaj osećaj je sasvim opravdan. Ipak, ukoliko se osećate zapostavljeno iako imate partnera, trebali biste razmisliti o razlozima zašto je to tako. Najbolje bi bilo da razgovarate sa voljenom osobom o tome. Ako ste nesrećni kažite to otvoreno i pokušajte zajedno da to popravite i prebrodite. Ukoliko budete ćutali samo ćete stvoriti veći jaz između vas i nećete doneti ništa dobro ni sebi ni njemu/njoj.

Dobiti batine od oca

Ovakav san češće sanjaju muškarci nego žene. Takođe se neretko radi o osobama srednje dobi. Razlozi su najčešće neostvarena ambicija ili nezadovoljstvo onim što ste postigli u životu. Verovatno mnogo razmišljate o tome šta ste do sada uradili i da li ste mogli da uradite više ili bolje. Naročito kada je u pitanju posao ili odnos sa vlastitom decom. Pokušajte da se okrenete lepšim stvarima koje ste sami stekli i nemojte mnogo da se mučite onim što sada ne možete da promenite.

Zbog ovakvih snova možete osećati anksioznost, strah, brigu, bes ili mržnju, pa čak i fizičku bol. San se ne tumači ako ste nedavno dobili batine ili na televiziji gledali kako neko nekoga tuče.

BATINE VIDETI
Tumačenje ovakvih snova zavisi i od konteksta u kome se odvijaju i detalja i osećaja koji ih prate. Tokom takvih snova možete osećati brigu, teskobu, nemoć ili bes.

Gledati kako muškarac batina ženu

Ukoliko sanjate kako muškarac bije ženu podsvest vam govori da osećate grižu savest jer niste pomogli nekome u nevolji. Možda ste videli na ulici osobu kojoj je pozlilo ili ste na putu uočili pregaženu životinju, a niste ništa uradili. S obzirom na to da ste po prirodi vrlo apatična osoba tu situaciju ste sa jave preneli na san i zbog toga sanjate tako teške snove. Ovo vam može poslužiti kao nauk za ubuduće. U takvim momentima pokušajte da zamislite kako biste se vi osećali kada bi vas neko jednostavno zaobišao na ulici.

Gledati kako žena batina muškarca

Kada sanjate da žena tuče muškarca to znači da ćete svedočiti neugodnoj raspravi između prijatelja. Obe stane će tražiti od vas da zauzmete stav i da presudite u toj svađi. Trudićete se da se držite po strani i da tu mučnu situaciju razrešite na diplomatski način, svesni toga da ćete možda uvrediti obe „zaraćene“ strane.

Gledati kako roditelj batina dete

Ako u snu gledte kako otac ili majka tuku dete to znači da ćete se posvađati sa članom porodice ili bliskim prijateljem. Razlozi će na samom početku izgledati banalno, ali će to povući mnoge neraščišćene situacije iz prošlosti. Verovatno jedno drugome zamerate za neke postupke i odluke, ali ste to držali u sebi do momenta kada je sve isplivalo na površinu. Dobra vest je to što će nakon te rasprave odnosi među vama biti mnogo iskreniji i kvalitetniji.

Gledati kako policajac batina muškarca ili ženu

Ukoliko sanjate da policajac batina nekoga to znači da teško podnosite kritiku. Smatrate da svoj posao radite kvalitetno i profesionalno i jako vam smeta kada vam neko ukaže na grešku. Ta osobine ste preneli i na privatni život. Ne podnosite da vam neko govori šta i kako treba da radite. To smatrate nepristojnim mešanjem u vaš život. S obzirom na to da sami izbegavate da se drugima mešate, ne dozvoljavate ni da to drugi čine vama.

Gledati batinanje navijača

Ako u snu vidite navijače koji se međusobno batinaju to implicira da ste osoba koja vešto izbegava konflikte. Retko se uključujete u rasprave, ne zato što nemate svoje mišljenje, nego zato što vam se ne da iznosite argumentacije ljudima koji ih neće shvatiti na pravi način. Zbog toga vas neki cene, dok drugi smatraju da ste nadmena osoba koja smatra da je isuviše pametna da bi nekome nešto dokazivala.

Gledati batinanje zatvorenika

Kada sanjate da gledate batinanje zatvorenika to znači da ćete naići na osudu svojih stavova. Moguće je da ćete se naći u većem društvu gde ćete izneti svoje mišljenje o nekoj temi sa kojim se većina neće složiti. Shvatićete da ste usamljeni u svojim idejama, te će vam biti krivo što ste bilo šta kazali. S obzirom na to da vam je jako važno mišljenje okoline, pokajaćete se što ste se doveli u tu situaciju. Ipak, ne treba da se tako osećate. Ima dosta ljudi koji cene one koji imaju svoj stav.

Gledati masovno batinanje

Ukoliko sanjate masovno batinanje to znači da biste se mogli naći u velikim finansijskim problemima. Moguće je da ste u poslednje vreme preterano trošili novac te ste se našli u nezavidnoj poziciji. Problem dodatno pogoršava novi, neplanirani trošak. Moguće je da ćete se morati obratiti za pomoć prijateljima ili da ćete tražiti kredit ili zajam u banci. Budite oprezni prilikom potpisa bilo kakvih ugovora. Nepažnja bi vam, dugoročno gledano, mogla doneti još više glavobolje.

Ako ste nedavno uživo ili na televiziji gledali tuču ili batinanje san se ne tumači. Ti prizori su ostavili snažan utisak na vas koji ste sa jave preneli na san.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.