Astrološki servis

Naš astrološki servis je jedinstvena baza infomacija vezanih za astrologiju, astro usluge i vrhunske astrologe. Od samog osnivanja, težimo konstantnom unapređenju usluga, u cilju što boljih odgovora na zahteve naših klijenata. Pored informacija vezanih za astrologiju, tradicionalnih i modernih tehnika i usluga i eminentnih astrologa, nudimo i jednostavan pristup korisnicima putem internet portala i telefonskim pozivima.

Da bi se dešifrovali elementi i kodovi potrebno je mnogo stručnosti i poznavanja astrologije, a svaka astrološka karta je svojevrstan vodič kroz razne periode života. Analizom i interpretacijom raznih elemenata i planetarnih odnosa, uključujući nebeska tela, kuće i znakove stupa se u jedan kosmički svet koji objašnjava čovekov životni put. Svaka individua je svojim rođenjem na osnovu položaja zvezda i nebeskih tela odredila svoj životni poziv, a astrologija, na osnovu natalnog prikaza, daje putokaz i smernice pojedincu ka najboljim mogućim rešenjima u datom trenutku i pokazuje mu brojen mogućnosti kako bi iskoristio svoje potencijale, na putu ka ispunjenom i srećnom životu.

Naš astrološki servis nudi odgovore i daje klijentima pojašnjenja i tumačenja na mnoge teme. Neke od njih su: astrološka analiza ličnosti, porodični slaganja, profesionalni i ljubavni odnosi, najbolja područja za život i stvaranje doma, usklađivanje na emotivnom i mentalnom planu, najbolji period za dobijanje sudske parnice, izlaz iz dugovanja, uticaj porodice na budućeg partnera, razmišljanje partnera o budućnosti, nastavak ljubavne veze, promena ponašanja kod pojedinaca i njegov uzrok, kako se izboriti sa depresijom i sa lošim mislima, pokretanje biznisa, određivanja najboljih datuma za važne događaje prema astrološkim pozicijama planeta i mnoge druge.

Ono što ističe naš astrološki servis na tržištu je velika posvećenost, predanost, stručnost, tačnost i preciznost, kao i konstantno usavršavanje astrologa. Brojni astrološki sadržaji, dugogodišnje iskustvo, poverljivost, ljubaznost, profesionalnost i ugled naših savetnika, kao i olakšan pristup svim informacijama rezultat je vrhunskih usluga koje pružamo i poverenja naših korisnika, koje negujemo godinama.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.