Astrolog i numerolog

Ko su osobe koje na osnovu tumačenja simbola mogu da pročitaju Vašu sudbinu? Ko izučava čudesni i davno otkriveni nebeski svet i odnosa sa zemaljskim? Koliko su značajne i koji je njihov udeo u Vašem životu?

U antičkim vremenima astrolozi su bili izuzetno značajni i cenjeni. Puno poverenje u njihove sposobnosti da tačno i precizno čitaju položaj zvezda i uticaj na ljudski život gajili su, pored običnog naroda, i faraoni i kraljevi, a svaki od njih imao je i tu privilegiju da ima svog ličnog astrologa. Razvojem civilizacije iščezao je, hiljadama godina, negovani kult verovanja u kosmičke sile. Međutim, poslednjih decenija svedočimo ponovnom otkrivanju značaja i važnosti jedinstvaovozemaljskog i kosmičkog i uspostavljanju davno raskinutog jezgra.

Ovo veliko polje delovanja, dato sada u ruke astrologa, predstavlja jednu vrstu tajne koju nam astrolog svojim znanjem otkriva. Astrolog je, pre svega, osoba koja proučava kosmos, zvezde, planete i njihove međusobne odnose i položajeu odnosu na čoveka. Jasnim matematičkim proračunima, položaja nebeskih tela u trenutku kada je osoba rođena, određuje davno zapisani put pojedinca, njegov karakter, sklonosti i sposobnosti. Vrhunski astrolog, pored samog tumačenja, poseduje i moralnu i etičku korektnost i ima sposobnost da psihološki promatra zapisane simbole, tumačeći ih na adekvatan način i uzimajući u obzir sve navedene karakteristike.

Važno je istaći i to da je bavljenje astrologijom veoma složeno i slojevito, da astrolozi predstavljaju osobe kojima nije tumačenje natalnog grafikona posao, već profesionalni poziv i koji iznova otkrivaju i uče nove metode tumačenja.Astrolozi kao stručnjaci u svojoj obasti proučavanja planeta i čoveka, veruju u neraskidiv uticaj kosmičkog sveta na pojedinca, i da adekvatno tumačenje određuje čovekov životni put.

Ukoliko želite da pristupite ozbiljno svojoj sudbini, odlučite to sada! U našem astro centru deluju astrolozi koji su svesni kolika je važnost astrološkog tumačenja ljudskog života, daju odgovore i sugestije na vaše životne planove i ukazuju na važne datume u Vašim životima. To, naravno, nije sve, nebo je granica, saznajte sve, usudite se!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.