Astrofon Švajcarska-samo 0,5 CHFminut

Preko mistične simbolike i interpretacije planetarnih ciklusa do zanimljivih priča o tarotu, numerologiji, I-Chingu, snovima, nalazimo odgovore i dublja značenja čudesne dinamike života. Baš kao što druge nauke opisuje sve ono što je skriveno i nejasno, tako i ove drevne discipline pružaju priliku da spoznamo ono što se nalazi izvan površine. Mudrost skrivena u bogatim simbolima poziva nas da dublje sagledamo svoju stvarnost i dođemo do istine. Astrofon Švajcarska je namenjen svima koj tragaju za odgovorima i istinom skrivenom iza drevnih znanja.

Astrologija i tarot su veoma stare, mistične nauke koje mogu pomoći u potrazi za duhovnim rastom i srećom. Ako ih mudro koristimo tada možemo lakše razumeti svoj život i učiniti mnoge složene situacije lakšim. Kada neko želi veću spoznaju o sopstvenoj sudbini, prilikama, karijeri, poslu, zdravlju, romantičnom partnerstvu i svrsi duše tada se kroz simboliku arhetipova i znakova tumače odgovori na najvažnija životna pitanja. Svi ezoterični alati imaju dosta toga zajedničkog, a njihova značenja  ukazuju na odgovore o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Na opciji astrofon švajcarska i astrofon Švedska 24h/7 dana u nedelji dostupni su vrhunski stručnjaci iz oblasti astrologije i tarota, koji će najpreciznije protumačiti različite dimenzije  i obrasce vaše sadašnjosti. Svaki savet i dalja smernica daće vam potpuni uvid o različitim pitanjima života. Dakle, u novim spoznajama kroz segment mističnog dobijamo objašnjenje svih aspekata upisanih u kosmičkim simbolima i znakovima.

Poznati po svom inovativnom pristupu i višegodišnjoj praksi, vrhunski astrolozi i tarot tumači na opciji astrofon švajcarska specijalizovani su za teme karijere, ljubavi, porodičnih odnosa, finansija u interpretaciji natalnih grafikona i tarot predviđanja. Kroz odabir različitih opcija divinacijskih alata mogućnosti za pronalaženje odgovora su beskrajne.

Baš kao što ne postoji univerzalni recept za sreću i unutrašnje zadovoljstvo, prediktivni alati služe za dublji uvid spremnosti pojedinca za dalji rast i progres. Taj proces kroz astrološko i tarot iskustvo u životnim ciklusima obeležavaju početak otkrivanja slobodnih odluka za budućnost. Astrologija i tarot kao snažni simbolički sistemi u pročavanju života i događaja su intuitivni alati koji povezuju sa najvišom unutrašnjom mudrošću i porukama našeg višeg Ja. Astrofon švajcarska u pružanju profesionaih konsultacija pomaže klijentima da prepoznaju procese i obrasce koji su skriveni, a koji mogu otvoriti vrata novim i boljim mogućnostima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.