Na opciji astrofon Švajcarska možete odabrati različite tehnike proricanja

Na opciji astrofon Švajcarska možete odabrati različite tehnike proricanja koje će definisati odgovore za prošlost, sadašnjost i budućnost.  S’ obzirom na specifičnost pitanja, kroz različite sistema proricanja, u odgovorima koje dobijete pronaći ćete mudrost za delovanje, otkrivanje štetnih obrazaca, stagnirajuće energije i bolje razumeti u kom smeru ići dalje.

Predstaviti holistički pristup, koji uključuje razne modele simboličkih sistema i disiciplina, na najbolji način koji će svaku osobu voditi ka transformacijskom putu kombinuje mudrost i znanja. Najbolji primeri takvih drevnih sistema primenjenih u praksi uključuju astrologiju i tarot.

Kao jedan od najstarijih oblika proricanja astrologija se širom sveta do današnjih dana koristi kao alat za saznanja o sopstvenoj sudbini, međuljudskim odnosima i svim važnim područjima života. Konkretno astrološko tumačenja planeta i ciklusa na opciji astrofon švajcarska podrazumeva da intuitivni savetnik sagleda najbolje opcije i pruži najpraktičnije smernice za prevazilaženje izazovnog razdoblja.  Samo istinski astrolozi posvećuju više pažnje fascinantnim prelazima sporohodnih planeta i retkim konfiguracijama, jer se tako otkrivaju osetljiva područja horoskopa i dalja perspektiva. U pružanju profesionalnih konsultacija astrofon švajcarska uvršćuje područja:

Astrologija – tumačenje natalnog grafikona, godišnji ciklusi tranzita, sinastrija, poslovni, zdravstveni i ljubavni horoskop, mundana astrologija. Kroz astrološke grafikone bolje se upoznajemo sa energijama koje su deo našeg života u najvažnijim segmentima. Takođe, na opciji astrofon švajcarska ovaj izvrstan prediktivni alat uči nas koje je najbolje vreme za rast i otkriva put do ispunjenja svrhe.

Tarot – pitanja prošlosti, sadašnjosti budućnosti, dnevne, mesečne i godišnje analize. Konsultacije sa tarot kartama pomažu klijentu da vidi detalje i spozna mnoge skrivene uticaje. Slike arhetipova u tarotu označavaju specifične situacije koje mogu biti izbegnute i na taj način se izgraditi uravnoteženija budućnost.

Pored ovih konsultacija astrofon švajcarska nudi Feng Shui i numerološke analize, psihološke razgovore koji će pomoći u teškim situacijama za dobijanje najboljeg rešenja u postizanju kvalitetnijeg života i duhovne ravnoteže, reiki, šamanizam, rune, intuitivna čitanja, vidovitost, anđeosku terapiju, visak, kristaloterapiju, ali i sve ostale vrste tumačenja kako bi doprineli otkrivanju najkorisnijih uvida za život. Naše usluge su dizajnirane da odgovaraju svakom klijentu kako bi u potpunosti mogao sagledati postojeće vrednosti i postigao ispunjeniji život.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.