Anabela

Anabela Atijas je popularna bosanska pevačica koja je sa svojom karijerom krenula 1993. godine kao deo dueta Funky G zajedno sa svojim mužem. U aprilu 2009. godine Anabela i Gagi Đogani su se razišli privatno i poslovno, posle čega je Anabela nastavila karijeru kao solo pevačica.

Anebela Atijas je rođena kao Anabela Bukva 26. januara 1975. godine u Goraždu. Kada je imala samo tri godine njezini roditelji su se razveli i Anabela je otišla da živi sa svojim ocem. Zbog škole se sa trinaest godina preselila u Sarajevo, a kada je napunila 16 godina odlazi sa dečkom u Švajcarsku.

Kako nije imala nikakav kontakt sa svojim roditeljima, Anabela se nakon Švajcarske preselila u Beograd gde je neko vreme radila kao sekretarica. Upravo je tamo upoznala budućeg muža Đanija. Ubrzo je zatrudnela, ali je nažalost pobacila. Danas imaju dve ćerke Ninu i Lunu.

Posle dužeg vremena nestabilnosti braka Anabela i Đani su rešili da se raziđu, a Anabela je nakon toga upoznala novog momka za kojeg se venčala – Andreja Atijasa. Sa njim ima jedno dete, ćerku Blankicu rođenu u Sarajevu.

Anabela iza sebe ima nekoliko hitova kao što su: „Žena ratnik“, „Lutka bez ruku“, „Moj dragi“, „Ljuti se ljuti“, „Piće za drugare“, „Ne zovi me“, „Igra istine“…

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.