A NJEN DEČKO GOSPODIN TORTA PRED KAPIJOM Nakon što je Vlada POLJUBIO Draganu – ti si 9. KOKOŠKA

Zaplet.

Zadrugarka Dragana Mitar ostala je pod velikim utiskom nakon razgovora sa Vladimirom Tomovićem, kad joj je priznao da mu se sviđa i da će učiniti sve da je osvoji. U jednom momentu, Crnogorac ju je čak i poljubio u obraz.

Ona je imala potrebu da se konsultuje sa Lepim Mićom, ali se njemu nije dopalo to što je ona odmah nasela na njegove reči, pa je dozvolila da svi vide njihovu bliskost, prinost i poljupce koji su odjekivali Zadrugom.

– On ima pravo da pokuša, mene će da predstavi kao svoju devojku, za ostalo me ne zanima – rekla je Dragana.

– On se sprda sa kim hoće i može, sa kim ne, ništa. Ali, one mu daju pravo na to, znači da je kralj. Inteligentan je. A, kakva je slika spolja, to mi ne znamo. On se možda sa tobom sp*da – rekao je Lepi Mića.

– Povući ću se i pre nego što počne, videćeš. Je l’ ti misliš da sam debil? Oni su mislili da smo se poljubili, ali samo je tako izgledalo – rekla je Dragana.

– Ti ispadaš deveta kokoška. Ovde niko ništa nema sa njim, a sve ste pored njega! – rekao je Lepi Mića.

Interesantno je da se sve dešava dok je Draganin novi dečko, Edis Fetić iz Novog Pazara, poznatiji kao Gospodin Torta, nalazi pred kapijom imanja u Šimanovcima. Kako saznaje naš portal i kako smo i ranije pisali, on broji sitno pred večerašnji ulazak u rijaliti „Zadrugu 3“ i kada će postati punopravni učesnik šoua.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.