Vlaga uništava tvoju frizuru? Evo kako to pobijediti

Utječe li vlaga pogubno i na tvoju omiljenu frizuru?

Budiš se ujutro, optimistično gledaš kroz prozor, a nakon što vidiš tmurne oblake i kišu osjećaš se kao da se jedan od tih oblaka nadvio točno nad tebe. Ovaj osjećaj te ne prati samo zbog sumornog sivila koje te okružuje, nego zbog tvoje kose koja na vlagu reagira tako da se nekontrolirano poveća i izgubi svoj normalni oblik.
Ako ovo vrijedi za tebe, zasigurno zimu prezireš iz dna duše. No, nemoj se brinuti, našli smo savjete koji će ti pomoći pobijediti napuhanu i nedefiniranu kosu, čak i tijekom najveće vlage.
1. Pripremi se na vlagu

Dosta je teško kontrolirati kosu jednom kada izađeš na vlagu, te ona počne utjecati na njezin oblik. No, ovo možeš vrlo lako prevenirati. Na kosu nanesi ulje, mlijeko,lak ili vrlo malo regeneratora, te ju spleti u pletenicu. Par minuta ju suši, a zatim ju možeš rasplesti i uživati u nježnim i postojanim kovrčama.

2. Bori se protiv oštećene kose
Bez obzira na to je li tvoja kosa ravna, kovrčava ili nešto između, ako je oštećena na nju će vlaga djelovati estetski pogubno. Koristi njegujuće formule i izbjegavaj izbjeljivanje, visoke temperature i frizure koje uništavaju njezinu teksturu.
3. Pokrij ju
Kada vidiš što je vlaga učinila tvojoj kosi, često ju imaš potrebnu ponovno oprati i stilizirati, no ovo nije rješenje. Radije ju pokušaj malo natapirati ili ju pokupi u rep, pletenicu, ili punđu koje možeš ukrasiti kapom, rajfom ili lijepom kopčom.
Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.