20 fantastičnih kombinacija sa suknjama chevron printa

Postoji zaista mnogo različitih geometrijskih oblika koji se mogu naći na ženskim suknjama.

Zadatak svakog od njih je da ukrasi ovaj komad odeće i učini žensku pojavu atraktivnom. Danas vam predstavljamo jedan vrlo simpatičan detalj koji nazivamo chevron a koji žensku odeću čini vrlo dopadljivom. Našu pažnju usmeravamo na chevron print na suknjama, koji izgleda vrlo ležerno i šik u isto vreme.

Ako želite da se ove jeseni osećate slobodno i veselo, neodoljivi cik-cak detalji su sve što vam treba. Ovakve suknje vrlo su zahvalne za kombinovanje sa široma paletom gornjih odevnih predmeta. Bilo da volite jednobojne ili upečatljive štampane komade odeće, uz chevron suknje moguće je postići upečatljiv izgled. One vam daju odrešene ruke u pogledu postizanja elegantnog, sportskog, ležernog i romantičnog stila.

KAKO IH NOSITI UZ RAVNE CIPELE I ČIZME?

Chevron suknje su vrlo jednostavne za kombinovanje sa naširim spektrom obuće. Crno bele cik-cak prugice, crna bluza i ravne cipele su sve što vam treba za vrlo ležeran autfit. Ako želite da istaknete vaš slobodan duh potražite cizme kaubojke, koje ćete spariti sa crveno – belom chevron suknjom i tamnijom majicom. Mogućnosti su neverovatne, naročito ako celoj priči dodate animal print kao opciju.

KAKO IH NOSITI UZ VISOKE ŠTIKLE?

Ukoliko uživate u nošenju visokih štikli, prijaće vam saznanje da one odlično pristaju uz chevron suknje. Boja vaših cipela sa visokom štiklom vam može poslužiti i kao inspiracija za boju suknje i kao njen savršen kontrast. Ako želite da postignete elegantan poslovni izgled, predlažemo da potražite prugastu plavo-belu košulju, koja će uz crveno-belu suknju i crvene štikle izgledati tako šik.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.