Znaci u Zodijaku koji se mogu ljutiti do kraja večnosti

Kada u klubu ugledate poznato lice devojke koja vam je zagorčavala život u srednjoj školi, kako reagujete?

Da li je zaobiđete kao da ne postoji, ili joj je uljudno javite kao da se ne sećate koliko vam je puta zalepila žvaku za kosu? Možda ste ipak prešli preko svega toga i pripisali sve te aktivnosti dečijem nestašluku i zaista se srdačno osmehujete i pozdravljate je? Nije lako boriti se sa besom i nezadovoljstvom. Ponekad u sebi toliko dugo nosimo ljutnju zbog određene stvari da nam na kraju ostaje samo ljutnja, bez i najmanje naznake zašto se ljutimo. Sa astrološkog stanovišta dva su znaka u Zodijaku koja se mogu ljutiti do kraja večnosti.

RAK

Ako zabacite udicu u duboku rupu osećanja emotivnog Raka okrićete da se tamo nalazi mnogo tuge i žaljenja. Rak je sasvim izvesno sposoban da žali za načinom na koji se veza završila pre više od 10 godina, kao i da pamti prvu kritiku koju mu je šef uputio, iako je odavno otišao na bolju poziciju u drugu firmu. Takođe čak ni najboljem prijatelju neće nikad oprostiti što je zaboravio da mu čestita rođendan. Rakovi imaju tu neverovatnu sposobnost da se grčevito drže svih svoji osećanja nezadovoljstva iz prošlosti. Oni su u stanju godinama da u svojoj glavi ponavljaju scenario izdaje i da preispituju argumente. Ono u čemu je Rak takođe vrlo vešt je njegova sposobnost da bude srdačan prema ljudima koji su mu naneli nepravdu, čekajući trenutak za osvetom.

ŠKOPRIJA

Ranjivost nije svojstvena kosmičkim Škorpijama. Uvek spremne za napad Škorpije nikad ne spuštaju gard i verno brane svoju teritoriju. Intuitivnim Škorpijama je svojstveno to da dok dišu pamte nepravdu koja im je nanesena, koliko god vremena od nje da je prošlo. One ne veruju u vreme koje ima moć izlečenja, čekajući sa podsmehom priliku da zariju svoja kliješta i žaoku. Škoprije su vrlo probirljive po pitanju osoba sa kojima dolaze u kontakt i ako ih neka od njih izda, tu je kraj, jer oproštaj nikad nije opcija. Koliko god da ste do juče značili jednoj Škopriji, kada je izneverite vi ste zauvek izbrisani iz njenog života.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

PRIJE 7 GODINA SAM SE UDALA ZA 11 GODINA STARIJEG MUŠKARCA KOJEM JE SUPRUGA UMRLA

Pročitaj →

OTIŠLA SAM U ŠVICARSKU DA ČUVAM NEKO DIJETE

Pročitaj →

Kontrolirajte zdravlje svojih zuba i desni

Pročitaj →

Top komad koji ide uz sve

Pročitaj →

Savjeti kako mališanima osigurati prostor za prve korake

Pročitaj →

Najdjelotvornije prirodne maske za lice

Pročitaj →

Moderni i seksi pleteni setovi

Pročitaj →

Macina trava olakšava put do potomstva

Pročitaj →

SAVREMEN DOM SA ČAK 16 RAZLIČITIH PODNIH NIVOA

Pročitaj →

ČORBA PUNA ZDRAVLJA

Pročitaj →

TJESTENINA U UMAKU OD CRVENE PAPRIKE

Pročitaj →

Plakanje je uvijek poziv upomoć

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.