Zlata Djurković – Biografija

Zlata Đurković je još jedna od takmičarki u ,,Zadruzi 2’’, koja pokušava da prepliva kroz estradne vode.

Ova bivša takmičarka muzičkih show programa se sada odlučila da se upusti u još jedan show, doduše, malo drugačijeg karaktera.

Biografija
Zlata Đurković je rođena 1977. godine u Smederevu i, iako nije toliko jasno izgradila svoje ime na malim ekranima, rado je viđena u različitim klubovima i privatnim proslavama zbog svog fenomenalnog glasa.

Zlata je u nekoliko navrata pokušala da se probije kao pevačica, te je učestvovala u show – ovima ,,Srećna zvezda’’ na TV Happy i ,, Pinkove zvezde’’ na TV Pink. Inače, kada je bila dosta mlađa, ponela je i titulu Mis Srbije, a, s obzirom na njen trenutni izgled, još uvek bi, iako je zagazila u petu deceniju života, mogla da se takmiči i protiv dvadesetogodišnjakinja na nekom izboru za Mis.

U ,,Srećnoj zvezdi’’ je učestvovala kada je imala 35 godina, a, s obzirom na to da je bila najstarija takmičarka, te od nekih učesnika starija i skoro 20 godina, dobila je nadimak ,,Mama’’, te su takmičari od nje tražili savete, podršku i nekog da ih sasluša.

Zlata je često pevala na različitim slavljima i veoma rano naučila, kako je sama rekla, da pevanje donosi veliku zaradu. Ipak, tvrdi da je najviše novca uvek dobijala od fudbalera. Izjavila je da je od sadašnjeg fudbalskog menadžera, a ranije i fudbalera, jedom prilikom za 3 otpevane pesme dobila 7.000 maraka, od kojih je i platila put u Ameriku.

Kada se tamo preselila, našla je posao u svojoj struci, jer je po profesiji medicinska sestra, i tamo je čuvala bolesnu decu.

Ipak, zbog male plate, koja je u to vreme iznosila svega 400 dolara, Zlata je shvatila da Amerika nije za nju i vratila se u rodno smederevo.

Takođe je rekla da je pevala na jednom rođendanu Nemanje Vidića, pre nego što se oženio. Mediji su pisali čak i da ju je Vidić kasnije pratkično jurio po Zlatiboru, jer je bio opčinjen njenim glasom i izgledom.

Ipak, kasnije se Zlata Đurković skrasila uz svog izabranika koji je bio prodavac nekretnina. Iz braka sa njim, koji je trajao tri godine, ima blizance, a sa svojim bivšim suprugom je još uvek u korektnim i prijateljskim odnosima.

Zlata je imala nekoliko pesama, ali nikada nije imala novca da izda sopstveni album, te je pratila domaće zvezde i pevala sa njima, pa sada na YouTube kanalu možemo naći i snimke njenih performansa sa Cecom Slavković, Aleksandrom Radović i mnogim drugim.

Inače, Zlata se nije oprobavala samo u pevačkim, već i glumačkim vodama, te je pre nekoliko godina igrala jednu od uloga u komičnoj seriji ,,Smešno ćoše kod Đoše!’’. U tim epizodama je Zlata iznajmila brojne osmehe i stekla veoma blisku prijateljicu, Jelenu Jovanović.

Ipak, posle nekog vremena, baš zbog već pomenute serije i Zlatine nove bliske prijateljice, Zlata se našla na temi tabloida.

Naime, Jelena je tada javno optužila Zlatu da je bila u šemi sa Bogoljubom Mitićem – Đošom, te su se, nekada veoma dobre prijateljice, često prepucavale preko medija, u kojima su jedna drugu optuživale da je baš ova druga bila akter šeme sa Đošom.

Reality
Zlata je odlučila da uđe u reality ,,Zadruga 2’’, kako bi svima dokazala svoje pevačke sposobnosti i dobru zabavu, ali i delom kako bi skupila novac za svoju karijeru.

Ipak, iako nije toliko podložna spletkama i svađama, ni Zlata nije ostala imuna na njih nakon što je kročila u ,,Zadrugu’’. Jedna od osoba sa kojima je Zlata već došla u konflikt je Nadežda Biljić.

Nadežda je, u svom ogovaranju ostalih ukućana, u jednom momentu potkačila i Zlatu Đurković, što je u rekordnom roku došlo do nje. Iako je mogla da prećuti, Zlata se odlučila da se zauzme za sebe i stane na kraj različitim optužbama, naročito ovim koje joj dolaze iza leđa, te je najpre verbalno napala Nadeždu i urlajući joj sasula sve u lice, a potom je, naočigled publike i ostalih takmičara, ova svađa kulminirala i počela da se otrgava kontroli.

Ipak, na vreme su takmičarke razdvojene, te do fizičkih povreda nije došlo. Videćemo do kraja show programa da li će se Zlata postaviti na pravo mesto i isključivo raditi na promociji svog talenta ili će i ona upasti u brlog spletkarenja i konstantnih svađa.

Ime i prezime: Zlata Đurković

Datum rođenja: 1977. godina

Mesto rođenja: Smederevo

Zanimanje: Pevačica, medicinska sestra, glumica, reality takmičarka

Facebook: https://www.facebook.com/zlata.djurkovic

Instagram: https://www.instagram.com/zlatadjurkovicofficial/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.