ŽESTOK NAPAD NA SEKU ALEKSIĆ: Pevačica htela da pomogne, pa NAGRABUSILA! Pale teške reči?

Iznervirala se!

Ni kriva ni dužna: Aleksićeva je okačila na Instagram konkurs za kuvara za restoran, ali su joj pojedinci zamerili što nije odgovarala na njihova pitanja.

Seka Aleksić objavila je na svom Instagram profilu oglas za posao kuvara u jednom restoranu u Staroj Pazovi, ali umesto da joj budu zahvalni za informaciju, pojedini pratioci su je napali.

Pevačica često objavljuje konkurse za posao da bi pomogla ljudima, ali se ovog puta iznervirala zbog potpitanja jedne gospođe. Bez obzira na to što u oglasu piše kontakt za dalje informacije, dotična se obratila pevačici s pitanjem u vezi sa zaposlenjem. Seku je to s razlogom iznerviralo.

– Gospođo, imate kontakt, pa nazovite. Je l’ toliko teško?! – napisala joj je Aleksićeva, a zatim se na njenom profilu razvila debata među fanovima da li je Seka takvim odgovorom bila gruba.

– Ne znam ništa o ovom oglasu više od onoga što u njemu piše! Pozovite, pa se sami raspitajte sve što vas zanima. Ja samo činim uslugu ovim ljudima – poručila je ona, smatrajući verovatno da je sasvim dovoljno što pomaže, bez obaveze da u oglasu i učestvuje. Međutim, mnogi su osuli drvlje i kamenje na nju.

– Auuu, sestro slatka, jesi li nam nešto ljuta? Gospođa je samo pitala, nema potrebe za tim uzvičnikom – napisala je izvesna Emira, ali je bilo onih i koji su stali u odbranu Aleksićeve.

– Pa ženi više prekipelo! Zar je stvarno teško čitati i nazvati – čudio se jedan pratilac, dok je drugi odlučio da je otprati zbog ovoga.
Na kraju su se strasti ipak smirile, pa se žena koja je napravila pometnju izvinila.

– Izvinjavam se ako sam vas uvredila. Nisam namerno, samo sam pitala – obratila se pevačici.

– Niste mene uopšte uvredili, ali pročitajte oglas, pozovite, pa se raspitajte za sve što vas zanima! Srećno – stavila je Aleksićeva tačku na prepirke.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.