SMRDNJO, LJIGICE, MAJMUNČINO: Rasta opleo po bivšem saradniku, pa mu spomenuo ŽENU i DECU!

Pale su teške reči…

Stefan Đurić Rasta je imao saradnju sa izvesnim Vanjom Ulepićem, poznatijim kao Oneya, koja je očigledno prekinuta pod neprijateljskim okolnostima.

Reper nije mogao da ne odreaguje na Vanjine objave, pa je snimio poduže poruke upućene bivšem saradniku, putem Instagrama:

– Smrdnjo mala odvratna, smrdljo ona ljigice prva, ljigice. Zašto se prvi „Basiliti“ raspao, jer si isto tako ti ljigav lagao, jer si isto takav ljigav krao sve živo. Ne možeš ništa svoje u životu da napraviš, ljigice, ljigice. Ti možeš da živiš samo noću, ljigice, jer je prvi spot „Kavasaki“ ti nisi mogao ni da učestvuješ u tome, ljigo mala – rekao je Rasta i dodao:

– Više nemaš koga ni da varaš, majmunčino glupa, jer ti i u toj Americi niko ne veruje, pa onda šalješ projekte odavde, gde si već nalagao, majmune glupi, odvratni, ljigavi. Gde ti je posle mene neki projekat, ljigo jedna, ljigice odvratna – rekao je Rasta, a onda spomenuo i Vanjinu ženu i decu:

– Ostavio si bre svoju decu ovde, pobegao si odavde, ostavio si decu u Beogradu, ljigo odvratna, decu koja ne znaju jezik, ljigice, decu koja su tek krenula u školu, ostavio si sa majkom kojoj je umrla sestra par dana pre toga. Ljigo, pa ti si ljigica jedna i zato u Srbiji niko neće da te vidi, muko jedna.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.