Ženski znaci zodijaka najbolji za brak

Ovan
Ispred ove dame, svi padaju na kolena! Jaki ste kao „crna zemlja“ i u stanju da uradite sve što je potrebno da biste ostvarili ono šta vam je na umu bez mnogo muke. Za ono, za šta bi se mnogi polomili, dama u znaku Ovna bi uradila sve diskretno i sa dostojanstvom, da bi se njen partner ponekad našao u zabludi – da li je on stvarno vredan nje. Ljubav u toj vezi je jaka, stabilna i dugovečna. Svakim danom, partner koji je sa ovakvom ženom može postajati sve bolji i bolji, dok ne dostigne svoje savršeno stanje. Ove dame ne žive u fantaziji, već čvrsto stoje na zemlji i znaju šta da očekuju od svakoga. Ona u svom izabraniku vidi najbolje, što ni on sam ne može da vidi, a sve što traži od njega su pravo lice i karakter, kao i istrajnost. Kao majka je striktna, ali vrlo fer. Njihova deca su pobednici i vladari.

Lav
Lavice su snažne i oštre i istovremeno prave žene i ratnici. Imate jaku snagu i sposobnost, ali vam je ipak potreban neko ko će vam pomoći sa otvaranjem tegle. Vama treba neko ko je isti kao vi, što znači da pored vas ne može da bude „običan“ muškarac. Sve što radite za svog partnera, radite sa celim svojim bićem i ne postoji žena koja može voleti velikodušnije kao žena Lav. Uz vas partner može spoznati šta je prava ljubav. Za decu se borite kao prava lavica, uvek ste tu gde treba i spremni za sve. Od partnera tražite jedino da vas istinski voli i to je sve.

Rak
Kako je Rak emotivan znak, znate i same kako volite – bezuslovno i spremne ste sa partnerom i do kraja sveta da idete. Emocije su vam snažne i ne želite da ih skrivate, a vaš partner će uz vas saznati kako izgleda kada ima pravu ženu pored sebe. Žene Rakovi vole da spremaju, pa će vaš suprug moći da uživa u izvrsnim, domaćim specijalitetima. Vaš zajednički dom će uvek biti ispunjen ljubavlju, komforom i lepom atmosferom. Što se tiče dece, njihove potrebe stavljate uvek ispred svojih i sve ćete uraditi da njima bude dobro. Od supruga zahtevate da vas nekad zameni i da vam pruži pomoć, ali mu to nikada nećete direktno reći. Iskrenost i maženje su dve glavne stvari koje tražite od partnera.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.