ŽENE, TREBA DA ZNATE ZA OVAJ LEK, ZAISTA POMAŽE Natopila je alkohol na vatu i stavila u pupak, nakon nekoliko minuta, rezultati su je ostavili bez reči!

Žene koje imaju predmenstrualni sindrom i velike bolove u području abdomena svakog meseca, trebalo bi da znaju za ovaj lek

Ljudi se često okreću alternativnoj medicini kada tradicionalni lekovi ne pomažu.

Žene koje imaju predmenstrualni sindrom i velike bolove u području abdomena svakog meseca, trebalo bi da znaju za ovaj lek.

Kako biste rešili ovaj problem, potrebno vam je samo nekoliko stvari, tačnije, potrebna vam je vata, etalnol ili alkohol za dezinfekciju.

Nanesite malo alkohola na vatu, a onda iscedite višak alkohola iz vate. Nakon toga stavite vatu u pupak i izvadite je nakon 25 minuta.

Kako bi ovo bilo što efektivnije proces je potrebno ponavljati 2 puta dnevno. Ne zaboravite da budete opušteni dok ovo radite.

Vata umočena u alkohol ima mnoga blagotvorna dejstva.

Neki od njih se odnose na lečenje vrtoglavice, smanjenje bola u stomaku, smanjenje prehlade, kašlja i groznice.

Naravno, ukoliko vam se čini da vaše telo loše reaguje na ovu kombinaciju, odmah morate prestati i pronaći drugi način kako da se oslobodite bolova.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.