žene na neozbiljnom Internetu

Ja sam tridesetogodišnja žena sa dvoje dece. Moj muž i ja smo nabavili kompjuter i priključili se na Internet. Onda je on preko mreže upoznao drugu ženu i razveli smo se. Shvatila sam da oboje možemo da igramo tu igru. Počela sam da idem na chat i razgovarala sa raznim momcima u mom kraju. Videla sam se sa nekoliko njih, ali se ništa posebno nije desilo.

Odlučila sam da ne želim da nađem pravu „ljubav“, već samo prijatelje i po mogućstvu ljubavnike. Jedne noći dok sam bila online među članovima jednog sajta sam tražila određeni tip muškaraca. Dok sam pogledima prelazila preko imena, ispostavilo se da je čovek po imenu Erik takođe online. Ali Erik je bio udaljen od mene preko 100 milja. Pošto smo chat-ovali dala sam mu svoj broj telefona. Erik me je pozvao i napravili smo planove za susret.

Dovezla sam se do njegove kuće i bila je to ljubav na prvi pogled za oboje! Znala sam da imamo mnogo toga zajedničkog, ali nisam shvatala koliko je to mnogo ustvari bilo, sve dok nismo seli i popričali. Noć sam provela tamo, a kasnije sam išla kolima kod njega 2-3 puta nedeljno. Jednog vikenda sam po prvi put otišla s decom i Erik me je zaprosio! Dve nedelje kasnije sam se preselila u njegovu kuću!

Trenutno planiramo venčanje za oktobar ove godine, a sve ovo dugujem kompjuteru! Sada sam zaista srećna! Ponekad, kada i ne tražite ljubav, ona vam sama dođe.“

Lana

Ovo je samo još jedna u nizu mnogobrojnih srećnih ljubavnih priča sa Interneta. Tehnologija ne samo da nam je svima olakšala poslovni život, već je uvela i neke nove kategorije u naš privatni život, a jedna od njih jeste i – online ljubav. Dobar broj vas je verovatno iskusio „čudo Interneta“ zvano chat, a ukoliko niste, to je zasigurno stvar koju ne bi trebalo da propustite. Upoznaćete ljude svih mogućih profila, želja i manira. Kao što se iz priča kao što je gornja može zaključiti, američke domaćice već uveliko „love“ svoje muževe na mreži, a i oni njih očigledno. A „lov“ uz malo sreće često i uspe.

Bitno je da u celoj priči ostanete obazrive i da ne kucate svoj broj telefona na chat-u pred 200 ljudi ili da zakazujete susret sa osobom sa kojom ste razmenile svega nekoliko poruka prethodne večeri. Za upoznavanje je potrebno mnogo više, postoji čak spisak pitanja koje biste obavezno morali da postavite nekoj osobi na mreži koja vam se sviđa i koju biste želele da bolje upoznate. Među tim pitanjima su ona koje će vam dati više informacija o trenutnom ljubavnom životu vaše cyber simpatije, o tome da li je ikada imao ozbiljnu vezu, čime se bavi u životu, kako izgleda (slika je za ozbiljnije upoznavanje veoma poželjna) i slično.

Saznajte što više možete i ukoliko je sve OK, imate dobre šanse da baš na ovaj način upoznate osobu svog života. Zašto? Ovako je mnogo lakše naći osobu koja vam zaista odgovara, koja vam je slična, a ukoliko osetite da nešto „ne štima“ i da ste se možda prevarile u proceni na vreme možete prekinuti cyber romansu, a ako ste se uverile da je on zaista onakva lutka kakav je i na chat-u nema razlika da vašu Internet romansu sa ekrana ne prenesete u život.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.