Žene ispričale zašto se ne žele seksati

Seks je jedna od najvažnijih aktivnosti u našem životu i zato je nekima možda teško zamisliti i shvatiti da postoje ljudi koji se odluče živjeti bez seksa, odnosno apstinirati.

Tri žene Steffanie Rivers, LaQuita Lusk i Sara Rogers ispričale su za Reader’s Digest zašto su se odrekle seksualnih aktivnosti. Iako će mnogi vjerojatno pomisliti da je uzrok tomu smanjen libido ili poremećaj, djevojke kažu da ih život bez seksa ispunjava i čini sretnima.

„Shvatila sam da je većina muškaraca, bez obzira na godine, nezrela i fokusirani su samo na seksualna osvajanja. Nije mi nizak libido, već nisam rob svojih seksualnih nagona“, rekla je Steffanie koja je zadnji put bila intimna 2014. godine.

Dodala je da joj je važniji duhovni život od fizičkog i izgradnja odnosa s partnerom koji zna obuzdavati svoje nagone. Kaže kako je to jedini način da sazna hoće li s nekom osobom imati ozbiljan odnos.

“Kada sam kolegici rekla da se ja i dečko još nismo seksali, rekla mi je da to moramo napraviti barem jednom prije vjenčanja. Smatram da je to predrasuda da žene u vezi mogu ponuditi jedino dobar seks. Zato što postoje mnogobrojne žene koje nude seks, muškarci ne čekaju na žene s drugim vrlinama. Kada bi više žena maknulo seks iz veza i usredotočile se da budu dobre osobe, bilo bi manje seksualnih problema”, rekla je.

LaQuita Lusk zadnji put je bila seksualno aktivna 2009. godine, a na apstinenciju se odlučila prvenstveno iz religioznih razloga.

„Jednog jutra kad sam se vozila doma iz izlaska, proplakala sam cijeli put pa sam odlučila apstinirati jednu godinu, ali to se produžilo. I dalje me dečki zovu van, ali oni to vide kao izazov. Barem znam da kada mi otvoreno pričaju o svojim nagonima i seksualnim željama, nisu pravi muškarci za mene“, rekla je i dodala da je obitelj i prijatelji podržavaju.

Sportašica Sara Rogers kaže kako ima određenu životnu rutinu.

„Budim se rano, vježbam, jedem zdravu hranu, odmaram se i u krevetu sam do 21 sat, i tako svaki dan. Voljela bih izlaziti i seksati se ako dođe prava osoba. U svojim prijašnjim vezama postala sam bolja osoba jer sam se manje fokusirala na sebe, a više na drugu osobu“, rekla je

Moja idealna veza bila bi nekim tko nije tako natjecateljski nastrojen poput mene i netko tko ne vježba. Želim nekoga tko će me otvoriti prema drugim hobijima i svjetovima”, zaključila je Sara.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2021

Pročitaj →

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2021

Pročitaj →

Patlidžani punjeni povrćem

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2021

Pročitaj →

UKUSNI BRUSKETI S JAGODAMA

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 12. MAJ 2021

Pročitaj →

PILETINA I POVRĆE IZ RERNE

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. MAJ 2021

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.