Žena koja je napustila muža

SREDOVJEČNA žena iz Velike Britanije, majka četvero djece, prošlog ljeta se odlučila upustiti u ljubavnu aferu s osam godina mlađim muškarcem, a svoje iskustvo sad je podijelila s javnošću.

Problemi su počeli kad je moj muž upao u financijske probleme i postao opsjednut poslom i novcem te se od mene distancirao. Prevaru nisam planirala, no na šarm razvedenog pravnika pala sam poprilično lako.

Upoznala sam ga na dječjem igralištu, gledao je u mene i prišao mi. Pričali smo sat vremena i počela sam razmišljati o prevari o kojoj nikad nisam razmišljala. Nakon susreta smo počeli razmjenjivati mailove i poruke.

Nakon nekoliko dana dopisivanja uslijedila je poruka od Charlesa: “Hoćeš li se pridružiti djeci i meni na jezeru? Povedi i svoje klince”, napisao mi je. Pristala je i nije joj bilo žao – zabavila se kao rijetko kada u posljednjih nekoliko godina.

Bila je to noć za pamćenje”, prisjeća se. Viđali su se na dnevnoj bazi, a njoj je to savršeno odgovaralo. Već je stvarala plan kako ostaviti supruga, kad joj je jednog dana Charles šapnuo da su njegovi susjedi počeli širiti glasine da se upustio u vezu s uglednom ženom.

Osjećala sam se glupo. Na početku sam bila tužna, a poslije je tuga prerasla u očaj. Skrivala sam se u svojoj sobi i plakala. Stalno sam buljila u računalo nadajući se da će mi doći neki njegov mail”, govori Jayne koja se sa situacijom pomirila tek nakon godinu dana.

“To vam je prevara u braku. Spakirala sam svoje najbolje haljine i vratila se svojoj obitelji. Muž me i dalje ignorira, ali s tim sam se već pomirila… Kad se osjećam loše, samo se mislima vratim u ljeto 2016. godine. A Charles? Nit ga čula nit vidjela. Otišao je svojim putem…”, zaključuje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.