ŽENA BLIZANCI U ZODIJAKU

Datum: 22 Svibanj – 21 Lipanj
Dan: Srijeda
Vladar: Merkur

Kamen: Ahat
Element: Zrak

Dio tijela kojim vlada: Ruke
Kvaliteta: Promjenjiv znak

Moto: JA GOVORIM
Boja: Žuta
Energija: Yang

Žena Blizanci je dve ili više osoba u jednoj. Blizanci su jednostavno takvi kakvi su i ne ispričavaju se zbog toga. Blizanci Žena je izuzetno pametna i ima sposobnost raspravljati o svim tem,ama – politika, religija, putovanja…, ali ako se razgovor prebaci na neku poznatu osobu, pjevačicu ili glumicu, ona se povlači. Posjeduju prirodni šarm i jednostavan način upotrebe riječi. Blizanci Žena je dobro opremljena za uspjeh u rješavanju izazova koje joj život donosi.

Blizanci Žena je vrlo romantična i ako postoje bilo kakve sumnje u partnera, ona ide dalje i traži ono što želi. Uvijek je nestaln lako se zaljubljuje, ona traži savršenstvo. Ona je očaravajuća, izazovna, uzbudljiva i kompleksna. Dvojnost Blizanaca zahtjeva lagani dodir i finu ravnotežu u odnosima. Ona treba partnera s kojim može komunicirati, ali koji će također biti i zabavan. Idealni partneri za ove žene su Vaga, Vodenjak i Strijelac.

Glavna karakteristika Blizanaca je njihova sposobnost da vide obje strane u bilo kojoj situaciji. Žena Blizanci je odličan prijatelj. Ona cijeni svoja prijateljstva i s njom Vam nikada neće biti dosadno, jer uvijek ima nova mišljenja ili zanimljive misli za podijeliti.

Sa svojim učinkovitim komunikacijskim vještinama, uvjerene prirode i logičkim umom, Blizanci žena može pronaći svoj put u karijeri do uspješne pozicije u prodaji, odvjetništvu, novinarstvu, nastavi ili medijima.

Blizanci žene mogu uštedjeti novac, ako žele, ali ponekad možda radije kupuju novi kaput ili kupaći kostim ili predmet koji žele, iako im nije potreban.

Ona je tolerantan i brižan roditelj, ali može postati malo plaha s djecom koja su mangupi ili previše zahtjevna. Ali djecu uči komunikaciji i individualnom razmišljanju.

Blizanci vladaju rukama, a unutar tijela s respiratornim sustavom. Žena Blizanci može oboljeti od astme, češće nego ostali znaci Zodijaka.

Ona voli trendove i smjenu godišnjih doba, tako da za svaku sezonu ona ima novi izgled i različite stilove koje prilagođava svojem jedinstvenom stilu odijevanja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.