MUŠKARAC BLIZANCI U ZODIJAKU

Datum: 22 Svibanj – 21 Lipanj
Dan: Srijeda
Vladar: Merkur

Kamen: Ahat
Element: Zrak

Dio tijela kojim vlada: Ruke
Kvaliteta: Promjenjiv znak

Moto: JA GOVORIM
Boja: Žuta
Energija: Yang

Muškarac Blizanci je majstor komunikacije. On je intelektualac, uvijek u potrazi za novim informacijama i znanjem. Dovitljiv i nestalan, on je čovjeks kojim nikada nije dosadno. On ima mnogo interesa, na primjer; vrtlarstvo, čitanje, raketna znanost, telepatija, drevna povijest. Sve ga fascinira, i uvijek je znatiželjan. On voli rješavanje problema i pristupa izazovima kao igri, primjenjujući svoju hladnu logiku da se izvuče iz tečkih situacijama.

Društveni znak, Blizanci voli biti s prijateljima i obitelji, pod uvjetom da postoji dobra komunikacija. Blizanci vole zanimljivo društvo i fascinirani su sa svim što je različito i egzotično. Šarmantan i neodoljiv, on ima nevjerojatno visoke standarde i može nepredvidivo sakriti svoje najdublje emocije. Intelektualnom Blizancu nije se lako izboriti s emocijama, iz tog razloga, ne zaljubljuje se često. Intelekt, a ne emocije, utječu na njega najviše.

Ovaj intelektualni muškarac može se brzo prilagoditi svijetu koji se stalno mijenja. On prihvaća sve izazove na miran i pozitivan način.On jako dobro poznaje svoju financijsku poziciju i zna kako raspolagati novcem.

Siguran u sebe i izvrstan govornik, ovaj gospodin će naći uspjeh kao odvjetnik, novinar, učitelj, savjetnik, ili voditelj.

Blizanci vole žutu boju, tako da tako da ovaj čovjek u svojoj garderobi ima sve boje osim sive. Tu će biti raznih stilova, ali odjeća je uvijek po posljednjoj modi. Bez obzira na prigodu, Blizanci čovjek uvijek će imati nešto prikladno za obući.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.