„ŽELIM DA TVOJA ŽENA UMRE“ Milijana nije mogla da se smiri, a Žabac iznenadio odgovorom

Ipak je odbranio.

Milijana Božić nikako ne može da pobedi ljubomoru, pa novog dečka Nemanju Stamatovića Žapca napada za svaku sitnicu, a ovoga puta par se posvađao zbog Žapčeve supruge!

Naime, iako je oženjeni Žabac zaprosio udatu Milijanu, čini se da Božićevoj to nije bilo dovoljno, te svađa između para ne prestaje. Međutim, ovoga puta Milijana je otišla korak dalje, pa je pomenula Žapčevu suprugu i izjavila kako želi da ona umre.

– Je*em ti mater, i tebi i svim tvojim ljudima. Ja ne imenujem ljude kao ti. Ja nikoga ovde ne spominjem. Puši ti meni ku*ac. Budala nikada ne priznaje da je budala, kao što ni propalica nikad ne priznaje da je propalica. Šta da ti radim ja? – rekla je Milijana i počela da vređa Žapčevu ženu.

– Mrzim tvoju ženu, želim da ja budem tvoja žena, a ona neka umre. Evo ponoviću peti put – neka umre tvoja žena, a tvoju decu neću da spominjem – vrištala je Milijana, a Žabac je pokušao da je smiri.

– Meni ovo ne treba. Slava me ne zanima i želim da idem kući. Milijana stalno spominje moju ženu, dok ja uopšte ne diram Milojka, mene on ne zanima. Nije u redu da pričaš o mojoj supruzi, s njom imam dvoje dece. Devojko, ja tebe volim i ni jednu drugu, moraš to da shvatiš, poručio joj je on, a Milijana se i dalje ljutila na svog verenika.

Međutim, Žabac i Milijana su se na kraju pomirili, te je Stamatović priznao svojoj verenici da ne može da bude ljut na nju, jer voli sve kod nje.

Dok se ovo dešava sa Milijanom i Žapcem, Milojko se poverava ukućanima da mu je teško i da je u ovoj priči ispao žrtva.

– Neću ništa da komentarišem. Neću da pričam ni o sebi, ni o njima. Ja nisam s njima, ona je mene zaje*ala. Ja sam njena žrtva. Da nije bilo ovoga, ne bih došao nikada. Neću više ni da je hvalim, ni da je kudim. Želim joj najveću sreću. Očekivao sam da bude normalnija, da ne pravi ovakve scene. Opet je našla budalu – rekao je Milojko.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.