ŽELEĆE VAS DO KRAJA ŽIVOTA Zavedite muškarca kao nijedna pre: 5 čarobnih rečenica

Ohrabrite se…

Ukoliko neko vreme niste plovili vodama zabavljanja i flertovanja, moguće je da se osećate nesigurno, i ne snalazite se najbolje – poput ribe na suvom.

Više u igri nije samo fizički izgled, već tražite onu „dublju konekciju“. Ne brinite, jer imamo rešenje za vas.

Sviđaš mi se

Kada postanemo zreli ljudi, niko više ne voli da igra detinjaste igrice, te isto tako ne biste trebali ni vi. Umesto toga, budite smeli i iskreni kada su u pitanju vaša osećanja.

Doguraćete daleko dalje u upoznavanju, ako se odmah otvorite i direktno kažete kako se osećate i šta tražite.Takođe, na ovaj način uštedećete oboma dragoceno vreme, i znati odmah na čemu ste.

Dozvoli meni da platim

Ne postoje pravila kada je u pitanju plaćanje računa u restoranu, te čak i u moderno doba uglavnom se očekuje se od muškarca da pokrije troškove. Naravno, to je džentlmenski potez, i trebate mu ponekada i to dozvoliti, pogotovo kada vam se udvara.

Ipak, svaki muškarac ceniće ukoliko se makar ponudite da podelite račun, ili pokrijete neki deo, ponekad, prihvatio on to ili ne.

Reci mi nešto više o tome…

I vi sigurno volite kada vidite da se neko zaista interesuje za ono što imate da kažete ili ispričate, pa tako i muškarci. Ukoliko želite da ga osvojite, pokažite mu da vas iskreno zanima njegovo mišljenje, njegova iskustva, priče…

Ceniće vas mnogo više, a time ćete mu ujedno i pokazati da vam se dopada.

Privlačiš me

Još jedna oblast u kojoj je važno imati dobru komunikaciju je spavaća soba. Možda se osećate fenomenalno pored njega u krevetu, ali da li on zna da vas zadovoljava?

Stoga, nemojte biti škrti kada su u pitanju komplimenti na račun vaše hemije, strasti i njegovih seksualnih veština.Budite iskreni po pitanju onoga što vam se dopada, pohvalite ga, i dajte mu do znanja da vas pali i privlači.

Otvorena sam za nova iskustva

Spremni ste da isprobate nove stvari sa njim i dajte mu to do znanja. Muškarci obožavaju žene koje će se barem jednom upustiti u nešto novo, ili probati sa njima nešto u čemu oni uživaju, bez da se odmah ograde i odbijaju stvari koje im ne zvuče primamljivo.

Naravno, ovo ne podrazumeva da idete protiv sebe, već jednostavno da se prepustite i pokušate da nađete čar u fubalskoj utakmici koju jedva čeka, njegovom omiljenom suši restoranu (iako ga nikada niste probali), ili se oprobate u nekom adrenalinskom sportu, koliko god vam strašno delovalo.

On će ceniti vaše interesovanje, i sigurno biti srećan što ima partnera u svojim poduhvatima, kao i uzbuđen da proba nešto potpuno novo po prvi put, baš sa vama.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.