Zbog 7 „mana“ ovaj znak mnogi vide kao NEGATIVCA

Da ne biste došli do pogrešnog mišljenja o tim ljudima, pogledajte loše osobine ovog znaka zbog kojih ga ljudi često vide kao negativca.

1. Površnost
Vage uglavnom cene lepotu i eleganciju, pa zbog toga često zanemaruju nedostatke skrivene ispod prelepe površine. Zbog izgleda, Vage često zanemaruju ličnost i retko su zainteresovane za unutrašnjost i karakter osobe ukoliko nije privlačna.

2. Lenjivci
Bez sumnje, Vage ne pokušavaju čak ni da dobiju ono što žele, već čekaju da ih posluže. Njihova lenost još je izraženija kada nekome treba da pomognu.

3. Galantnost
Žele da ostave utisak moćne i društvene osobe, pa troše mnogo na svoj imidž. Odlaze na luksuzna mesta, nose brendiranu odeću i koriste skupe kozmetičke proizvode.

4. Varanje
Vage smatraju brak najvećim životnim dostignućem i smatraju da je usamljenost sramna. Oni više vole da budu povezani sa partnerom koji ih ne voli nego da budu sami. U takvim situacijama, oni traže bolje rešenje iza leđa partnera.

5. Flertovanje
Vage su stručnjaci za flertovanje. Koketirali bi sa bilo kim samo da bi videli njegovu reakciju. Sa ovim ljudima nikada ne možete biti sigurni da li flertuju sa vama ili su samo ljubazni. Ako ste zabrinuti za Vagu, budite oprezni, jer se lako upuštaju u varanje.

6. Neizvesnost
Vage vrlo lako menjaju svoje razmišljanje. Teško ih je držati za reč, a skoro nijedna njihova odluka nije konačna.

7. Neodlučnost
Vage ne vole kada su pod pritiskom. Zbog toga propuštaju veoma dobre prilike i često upadaju u neprijatne situacije. Ako su primorani da donesu brzu odluku, oni se obično povlače i ostavljaju obavezu nekom drugom.

To su Vage.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.