Zašto žene biraju pogrešne muškarce?

Psiholozi su zaključili da žene biraju pogrešne muškarce iz tri razloga: brzopleto ulaze u vezu, svakog sledećeg doživljavaju kao nekoga koga treba da „ukrote” ili ih na to tera strah od samoće.

Gotovo da nema žene koja se u nekoj fazi života nije zapitala zašto uvek pravi pogrešne izbore u ljubavi ili kako da prepozna onog pravog.

Ovim problemom pozabavili su se i psiholozi i zaključili da žene najčešće prave tri greške.

Najčešće neoprezno ili brzopleto ulaze u vezu, a kada primete da im nešto ne odgovara to zanemaruju i nastavljaju dalje nadajući se da će se vremenom stvari srediti same od sebe i da će ipak ostvariti kvalitetnu ljubav.
Mnoge žene imaju neodoljivu želju da menjaju svoje partnere, tvrde stručnjaci, pa tako svakog sledećeg doživljavaju kao nekoga koga treba da „ukrote“, odnosno naprave od njega ozbiljnog i odgovornog muškarca. Osim toga, kada se zaljube žele da sačuvaju tog muškarca bez obzira na to kako se on ponaša, nadajući se da će na kraju uspeti da ga preobrate.
Psiholozi na kraju navode da je strah od samoće takođe jedan od najčešćih razloga za izbor pogrešnog partnera. U potrazi za sigurnom lukom, mnoge žene srljaju u veze samo da ne bi ostale same i upravo zbog toga i prave pogrešne izbore.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.