ZAR” PRIPREMA NOVE PJESME Uskoro spot

Nema nastupa zbog korone

Članovi grupe ZAR u septembru su obradovali publiku sa dva nova spota za pjesme sa njihovog aktuelnog albuma „Srce kaže“, a vrijedni muzičari predvođeni liderom Amirom Pilavom Cvaletom pripremaju nove videozapise.

Nakon pjesama “Loš dan” i “Pakao”, koje su posljednje ekranizirane, na red je došla pjesma „Treba mi neko“. Kao što naša pjesma kaže, svakom od nas treba neko za koga vrijedi živjeti i za koga vrijedi umrijeti. Ja sam živ samo u dvoje, kada volim i kada me vole. Ja već dugo vremena imam takvu osobu, koja mi je velika podrška u svemu šta radim. Pošto zbog koronavirusa ne nastupamo dosta vremena provodimo u studiju, ali i sviramo za nas i dušu naših najbližih. Muzika je naš način života i u ovim teškim vremenima pokušavamo pjesmama vratiti osmijeh na lice ljudi. Uprkos pandemiji često sam u svom Tešnju. Tu u kući imam svoj studio i često mi dolaze kolege da vide šta novo spremamo. Naravno, najredovniji je Igor Vukojević koji je učestvovao u realizaciji albuma “Srce kaže” i sa kojim ćemo sarađivati na novim pjesmama – kaže Amir Pilav Cvale koji posljednjih decenija živi i radi u Njemačkoj.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.