Zagasiti tonovi koji ce gospodariti vašim domom

Ove godine, kada su u pitanju boje i enterijeri, sve se vrtjelo oko nešto jače palete boja – živopisnih crvenih, modernih metalik nijansi i varijacija crnih akcent zidova. Za razliku od trendova u bojama za uređenje doma za tekuću godinu, 2020. godina donosi složene nijanse za enterijere i njihove neobične kombinacije.

Dizajneri firmi koje proizvode boje za uređenje enterijera objavili su koje će nijanse gospodariti narednom godinom – nove kombinacije boja čak i s minimalno namještenim i dekorisanim prostorom izgledaće vrhunski.

Ako planirate promjene i osvježenje svog doma u 2020. godini, neka enterijerom vladaju zagasite varijante zelene, smeđe, plave, bež ili crvene boje – bilo u obliku obojenih zidova, ključnih komada namještaja ili jastuka, prekrivača…

Od osvježavajućih plavih tonova do nježnih terakota nijansi, firme koje se bave proizvodnjom boja za dom povezuju potrebe potrošača, mentalne zahtjeve i digitalni napredak novog doba – a upravo je to inspirisalo mnoge odabire boja.

Nove kolekcije boja nude dovoljno raznovrsnosti s kojima se mogu uklapati svi stilovi, od tradicionalnih do modernih, a za razliku od drugih kompanija za proizvodnju boja, palete su kreirane, kako za stambeni tako i za poslovne prostore.

Jedna od paleta boja za 2020. godinu trebalo bi da spaja moderno i tradicionalno. Urbana i moderna paleta slojevitih, mekanih pastelnih paleta će biti sjajan izbor za uređenje doma ili komercijalnih prostorija.

Jedna od kolekcija boja namijenjena je modernim, toplim prostorima, a boje su posebno dizajnirane za prostore za uslužne djelatnosti, kao što su restorani i hoteli, i sjajno će se spajati sa rustičnim uređenjem inspirisane egzotičnim putovanjima koji reflektuju prirodne pejzaže.

Paleta boja bazirana na hladnim tonovima, kojom prevladavaju plavi i zeleni tonovi, pomoću kojih možete kreirati umirujuće okruženje, preporučuje se za zdravstvene ustanove.

Nijansa kineski porculan
Pored niza predstavljenih paleta boja, dizajneri uređenja enterijera složni su u tome koja će boja dominirati u 2020. godine. Riječ je o specifičnoj nijansi imena kineski porculan, koja predstavlja mješavinu kobaltne i prigušene plave boje.

Uz različita istraživanja koja opravdavaju ljekovita svojstva plave boje, sasvim je očekivano da je upravo nijansa kineskog porculana proglašena hit bojom 2020. godine u borbi sa često haotičnim i užurbanim stilom života.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

RASPAMETITE GA U KREVETU: Sudeći po HOROSKOPU, otkrijte na koje poteze otkida VAŠ MUŠKARAC

Pročitaj →

NJIHOVA LJUBAV POBEĐUJE SVE: Kombinacija ova dva horoskopska znaka ZAUVEK OPSTAJE

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 6. DECEMBAR 2020

Pročitaj →

6 najčešćih grešaka koje u vezama rade žene

Pročitaj →

Velike žene imaju osjećaj da same kontroliraju svoju sudbinu – 11 mudrih savjeta

Pročitaj →

Otkriven pokazatelj teškog toka oboljenja od virusa korona

Pročitaj →

Biste li i vi nosili hlače u ovom stilu?

Pročitaj →

PORODICA JE PRVA ŽIVOTNA ŠKOLA ZA SVAKO DIJETE

Pročitaj →

Grujičić najavio podnošenje krivičnih prijava

Pročitaj →

Katarina Grujić postaje glumica

Pročitaj →

Marija Šerifović trpi jake bolove

Pročitaj →

Čudotvorna alatka za negu vlasišta kose

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.