Zagasiti tonovi koji ce gospodariti vašim domom

Ove godine, kada su u pitanju boje i enterijeri, sve se vrtjelo oko nešto jače palete boja – živopisnih crvenih, modernih metalik nijansi i varijacija crnih akcent zidova. Za razliku od trendova u bojama za uređenje doma za tekuću godinu, 2020. godina donosi složene nijanse za enterijere i njihove neobične kombinacije.

Dizajneri firmi koje proizvode boje za uređenje enterijera objavili su koje će nijanse gospodariti narednom godinom – nove kombinacije boja čak i s minimalno namještenim i dekorisanim prostorom izgledaće vrhunski.

Ako planirate promjene i osvježenje svog doma u 2020. godini, neka enterijerom vladaju zagasite varijante zelene, smeđe, plave, bež ili crvene boje – bilo u obliku obojenih zidova, ključnih komada namještaja ili jastuka, prekrivača…

Od osvježavajućih plavih tonova do nježnih terakota nijansi, firme koje se bave proizvodnjom boja za dom povezuju potrebe potrošača, mentalne zahtjeve i digitalni napredak novog doba – a upravo je to inspirisalo mnoge odabire boja.

Nove kolekcije boja nude dovoljno raznovrsnosti s kojima se mogu uklapati svi stilovi, od tradicionalnih do modernih, a za razliku od drugih kompanija za proizvodnju boja, palete su kreirane, kako za stambeni tako i za poslovne prostore.

Jedna od paleta boja za 2020. godinu trebalo bi da spaja moderno i tradicionalno. Urbana i moderna paleta slojevitih, mekanih pastelnih paleta će biti sjajan izbor za uređenje doma ili komercijalnih prostorija.

Jedna od kolekcija boja namijenjena je modernim, toplim prostorima, a boje su posebno dizajnirane za prostore za uslužne djelatnosti, kao što su restorani i hoteli, i sjajno će se spajati sa rustičnim uređenjem inspirisane egzotičnim putovanjima koji reflektuju prirodne pejzaže.

Paleta boja bazirana na hladnim tonovima, kojom prevladavaju plavi i zeleni tonovi, pomoću kojih možete kreirati umirujuće okruženje, preporučuje se za zdravstvene ustanove.

Nijansa kineski porculan
Pored niza predstavljenih paleta boja, dizajneri uređenja enterijera složni su u tome koja će boja dominirati u 2020. godine. Riječ je o specifičnoj nijansi imena kineski porculan, koja predstavlja mješavinu kobaltne i prigušene plave boje.

Uz različita istraživanja koja opravdavaju ljekovita svojstva plave boje, sasvim je očekivano da je upravo nijansa kineskog porculana proglašena hit bojom 2020. godine u borbi sa često haotičnim i užurbanim stilom života.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.