Zabranio joj da uđe u Zadrugu!

Starleta je trebalo da se pridruži rijaliti programu čim je u novembru došla iz Amerike, međutim ona navodno već četiri mjeseca to odlaže. Uporno se vadi na strah od Kristijana Golubovića, koji joj je prijetio smrću, ali je istina da joj Marko ne dozvoljava učestvuje u programu.

– Stanija trenutno prolazi kroz pakao, pošto se stalno svađa s Markom oko “Zadruge”! On je mnogo ljubomoran! Plaši se da ga ona ne prevari s Kristijanom, s kojim je imala aferu u “Farmi 6”, ili Vladimirom Tomovićem, s kojim se takođe zabavljala. Neće to da joj prizna, pa joj govori da nije normalno da uđe u rijaliti u kojem učestvuje – otkriva izvor blizak paru koji insistira da ostane anoniman.

Prema njegovim riječima, iz stana u Novom Sadu u kom par živi navodno se svaku noć čuje buka.

– Svađe su im baš žestoke, komšiluk odjekuje. Stanija vrišti na Marka da je zbog njega u minusu već 48.000 evra, koliko je trebalo da uzme za svoje učešće u rijalitiju od novembra do marta. Rekla mu je i da će, ukoliko do kraja ne uđe, morati da plati kaznu od 50.000 evra jer je potpisala ugovor! Marko je ubjeđuje da će ona naći način da riješi tu situaciju s njima, te da može da im obeća da će dug odraditi u “Zadruzi 5”, kad tamo ne budu Tomović i Golubović – otkriva izvor.

Međutim, produkcija navodno nije željela ni da čuje za to, pa su uspjeli da ubjede Staniju da poštuje ugovor i ipak uđe u “Zadrugu” u martu.

– Na posljednjem sastanku su napravili definitivni dogovor. Stanija neće moći da se bori za glavnu nagradu od 50.000 evra zato što ulazi samo tri mjeseca pred finale. Ukoliko ih ponovo ispali, platiće kaznu. Strah do Kristijana ne može više da joj bude izgovor, jer su se pomirili i na sudu -dodaje izvor.

Stanija je potvrdila da u “Zadrugu” ulazi tek u martu, ali nije željela da prizna da je njen dečko krivac što stalno odlaže useljenje u “Belu kuću”:

– Hoću još malo da se odmorim i sakupim energiju pred ulazak i susret s pojedinim zadrugarima. Ići ću prvo na Zlatibor, pa na Kopaonik, da se nauživam na planinama, pa idem u “Zadrugu” – izjavila je Dobrojevićeva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

DNEVNI HOROSKOP ZA 19. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. MAJ 2021

Pročitaj →

MESEČNI HOROSKOP ZA JUN 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 16. MAJ 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJ 2021

Pročitaj →

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

NEDELJNI HOROSKOP: 14 – 21. maj 2021

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 14. MAJ 2021

Pročitaj →

Patlidžani punjeni povrćem

Pročitaj →

DNEVNI HOROSKOP ZA 13. MAJ 2021

Pročitaj →

UKUSNI BRUSKETI S JAGODAMA

Pročitaj →

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM 24/7

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA fiksna

0,79 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT Eronet

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.