ZA SVE ŽENE KOJE IMAJU VELIKA STOPALA: 5 caka da ih vizuelno smanjite

Nije na odmet znati.

Mnoge žene žele da njihova velika stopala izgledaju manje, stoga donosimo nekoliko saveta za kupovinu cipela u kojima stopala deluju manje…

1. greška: nema potpetice

Možeš li se još setiti vremena kad su sve žene nosile baletanke? E, ako imaš velika stopala – izbegavaj baletanke. Naime, u ravnim cipelama bez pete velika stopala deluju još veća.

Tako da, uvek ili kad god je to moguće, nosi cipele s većom petom. Naravno, peta ne mora odmah biti deset centimetara visoka. Udobna peta od nekih pet centimetara sasvim je dovoljna.

2. greška: svetle boje

Svetle boje produžuju noge – ali i stopala. To važi i za pastelne boje i svetle metalik tonove. Radije nosi cipele tamnih boja. Ako ne želiš da tvoja stopala ne privlače poglede, izbegavaj napadne i prštave uzorke i boje.

3. greška: nepogodan oblik cipela

U poslednje vreme se uglavnom viđaju cipele koje su šiljaste na vrhu, a sve manje oble. Međutim, ti ‘špic’ modeli su nekoliko milimetara duži pa i stopala u njima izgledaju duže. Ako baš nikako ne želiš da se odrekneš takvih cipela, onda pazi da su napred što manje izdužene.

4. greška: pogrešan izrez

Ako je otvor napred kod prstiju pogrešno izrezan, onda prsti optički izgledaju duži. Postoje sandale (i druga obuća s otvorenim prstima) koje su najdublje rezane na visini drugog prsta (pored palca). Takve cipele imaju tačno suprotno delovanje pa stopalo u njima deluje još veće.

5. greška: neodgovarajuć izbor cipele

Svejedno je imaš li velika ili mala stopala, uvek je važno odabrati odgovarajuće cipele prave veličine. Nijedna žena se ne raduje žuljevima.

Kod velikih stopala je pravilan izbor još važniji. Ako ćeš odabrati otvorene cipele kod kojih prsti imaju još mesta napred, onda je to za “sakrivanje“ kontraproduktivno. I premale cipele – kod kojih vire peta ili prsti – takođe privlače (začuđene) poglede – a to niko ne želi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.