POSLE RAZVODA Lazukić šeta novu devojku, ali je ostao praznih džepova: Evo koliko mu ostaje mesečno

Iznenadićete se.

Luka Lazukić je na ročištu s Natašom Bekvalac prijavio primanja od 27.000 dinara, pa mu je određena mu alimentacija od 13.000, što znači da mu je ostalo samo 14.000 dinara.

Već je poznato da on ima novu devojku, Slađanu Ivanišević, sa kojom uživa u ljubavi. Međutim, IT stručnjak sada neće imati dovoljno novca za svoju novu dragu.

On se prošle nedelje razveo od pevačice Nataše Bekvalac, a iz suda je izašao namrgođen. Ne zbog toga što više nije u braku, nego što je ostao kratkih rukava. On je, prema tvrdnjama izvora, pred sudom prijavio primanja od 27.000 dinara, a sudija mu je odredio alimentaciju od 13.000. Prostom računicom dolazi se do podatka da mu na mesečnom nivou ostaje samo 14.000 dinara, što je oko 120 evra. Da li je to njemu i novosadskoj plesačici dovoljno, znaju samo oni, ali ako se to zanemari, može se reći da njima ljubav cveta.

Oni se skoro i ne razdvajaju, Slađa je često u Beogradu kod dečka i više se ne kriju, već šetaju gradom držeći se za ruke.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.